2008-05-26, 09:09
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Kochane mamusie w dniu naszego święta...życzę samych pogodnych, uśmiechniętych dni i radości z Waszych pociech. Życzę by każdy dzień wnosił w Wasze życie wiele miłości dzięki tym małym bijącym serduszką, które z pewnością chcą powiedzieć KOCHAM CIĘ MAMO !
_________________________ _

Dziękujemy z Kubą za miłe słowa cioteczki
Ja dziś jak otworzyłam oczy zobaczylam stojące na komodzie pudełeczko...i napis "Dziękuję za życie Mamusiu!!!"
Muszę się z Wami nim podzielić, ja się wzruszyłam do łez ...
Kubie podziękuje jak tylko wstanie, a męża wyściskam jak wróci z pracy 
|
Tez sie wzruszylam ))) Piekny, piekny prezent Pysiu.
A zdjecia z chrzcin boskie - Kuba gentelmen ze hej! Ciesze sie ze uroczystosc sie udala.
Murmelius - fajnie wygladasz Nie wiem czemu zypelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam, ale nie wiem jak
Joli, z nocniczkiem jeszcze beda sukcesy, zobaczysz Poki co sukcesem bedzie jak nie bedzie sie bala nowego tronu
Sylwia - dziekujemy za zyczenia!
Dziewczyny, slyszalyscie o filmie "Sierociniec"? Ja go ogladalam wczesniej, teraz sprawdzam co w srode w multibabykinie a tam ten film!!! malo z krzesla nei spadlam. Juz mnie to wkurza - albo puszczaja tylko lekkie komedie w stylu "Nawiedzona narzeczona" czy "28 sukienk" albo zarzucaja jakis horror i to jeszcze o duchach osieroconych dzieci":/
Pomozcie zdecydowac, ktory kolor lali wybrac?
http://allegro.pl/item367398306_lalk..._firmowa_.html
Mowilam juz ze ostatnimi dniami moja corka doprowadza mnie do szalu Marudzi, steka, poplakuje temp brak, zadnych objawow choroby brak, staram sie jak moge a i tak wszytsko na nie:/ Niech te zeby wyjda bo oszaleje: ((
|
|
|