2008-05-26, 09:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez katathea
Witajcie moje drogie! Bardzo miło się czyta Wasze wypowiedzi  cos mi sie przypomnialo, jakieś 2 latka temu byłam na fajnym ślubie, świadkowie dekorowali autko kwiatkami przykliejanymi na jakąś plastelinę ( utworzyli kształt obrączek), przyczepili duzo balonów i kilka kokard...Jak autko ruszyło, to przy szybkości 50 km/h, balony zaczęły się odrywać i sobie poodlatywały, a niektóre skapciały, a jak już dojechali do kościoła to z kwiatowych "obrączek" na masce samochodu, pozostały plastelinowe póksiężyce, kokardy powiewały jak strzępki halki, a balonów nie było, bądź były - ale pomarszczone jak stare jabłuszka. Poprawialiśmy to szybko ze znajomymi, kiedy goście byli w kościele. Ale nie życzę nikomu tak przystrojonego autka  ja sama chciałabym zaoszczędzić na tym, ale to wspomnienie wyryło mi się w pamięci i zamierzam przystroić autko z pomocą osób znających się na tym.
|
Hehehehe!
To tak jak u mojego brata na ślubie! Tyle, że tutaj widzę było gorzej, bo na aucie jakaś plastelina została 
Mój brat kupił takie kokardki różowe do przyklejenia na auto!
Kasia siedziała naturalnie pół dnia w garażu i układała serduszka na tylnej szybie z tych kokardek ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zaczęło lać zanim wyszliśmy do kościoła! I po przejechaniu kilometra na szybie nie została ani jedna kokardka!
Ależ wściekła byłam   
Cytat:
Napisane przez toverek83
oj skarbb.....ale ktora z nas jak sie zakochala w TZ to szla od razu sprawdzic jak abedzie tesciowa??ja poznalam swoja po 2 latach naszej znajomosci  i dobrze o tyle krocej mam z nia zatargi 
kasienka ladne obraczki..a jaki macie grawer?
a to dzidzi jak ma na imie?
|
Dziękuję bardzo 
Mamy grawer- takim ozdobnym pochyłym pismem,
U nie jest: Łukaszek 20.09.2008
A u TŻa: Kasieńka 20.09.2008
A gadzinka nie ma imienia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bo dopiero 3 miesiące temu dowiedziałam się jakiej jest płci 
Cytat:
Napisane przez LilStar
hej Kochane
smutno mi bo właśnie odwiozłam TŻ do pracy i zobaczę Go dopiero za miesiąc bo jedzie z żołnierzami na poligon.zatęsknie się na śmierć i jeszcze wszystko zostaje na mojej głowie. dobrze że Wy jesteście
a moja teściowa.....cóż milczenie jest złotem
kasienka1985 obrączki śliczne i do tegoten kształt paznokietek-pięknie
|
Nie płakaj kochana!!
Szybko zleci... czas teraz leci jak oszalały...
Mnie dosłownie przez palce ucieka 
Dziękuję pięknie za komplementa!
Za tydzień imprezka, trzeba było zrobić pazura pod kolor sukienki 
A kształt to zasługa mojej stylistki pazurków i w dodatku bardzo niedrogiej!
Oooo, dziewczynki jakbyście znalazły jakieś wzory na pazurki ślubne z koronką i złotem to dajcie cynka! 
Cytat:
Napisane przez toverek83
20 jajek w inkubatorze!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1  co zrobisz z tymi mlodymi jak sie wykluja??????? 
|
Hehehehe
No miejmy nadzieję, że chociaż połowa się wykluje!
Za 2 tygodnie powinno się już coś zacząć dziać!
Co zrobię?? Hmmm... sprzedam! 
Po promocyjnej cenie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ktoś chętny ??
Kocham nad życie!!!
Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-26 o 15:54
Powód: post pod postem!!!
|
|
|