Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak dziewictwa.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-26, 08:42   #514
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Brak dziewictwa.

Przerażające są poglądy tych dwu panów (Wazonika i Some_guy). Jakie to wielkie szczęście, że spotkałam w swoim życiu mężczyznę wspaniałego, nie myślącego tak płytko.

Postrzegacie świat który was otacza przez pryzmat swojej wstrzemięźliwości seksualnej (żeby nie powiedzieć, że przez pryzmat waszego penisa) i w myśl zasady "pies ogrodnika" - sam nie zeżre ale drugiemu też nie pozwoli. Takie egoistyczne podejście nigdy nie pozwoli żadnemu z was zbudować związku opartego na głębokiej miłości, prawdziwym zaufaniu i szczęściu.

Twierdzenie, że można zdradzać żonę, która nie była dziewicą.. Cóż rożne ludzie wymyślają usprawiedliwienia dla swoich błędów, ale to jest szczególnie prostackie. A banki to można okradać, bo jest w nich dużo pieniędzy, tak? Bo poziom rozumowania podobny.

Co do tego nauczania/tresowania. Bardzo, ale to bardzo się mylicie. Człowiek się rozwija, poza tym seks to nie tylko technika, to także uczucia które ludziom podpowiadają co robić. Gdyby tak nie było, to seks dwojga niedoświadczonych byłyby niemożliwy, bo przecież oni nie znają żadnej techniki i nie mają żadnych umiejętności. Natura sama człowiekowi podpowiada gdzie podziać ręce...

Najbardziej śmieszy mnie to, że wyidealizowaliście sobie 1 miłość i 1 raz, a za nic nie chcecie dać wiary w słowa osób bardziej doświadczonych. Wazonik już się rozczarował a Some_guy rozczaruje się za chwilę. Warto panowie? Bo na prawdę ten pierwszy seks to nic fajnego, a ten pierwszy związek to przeważnie jest pomyłka. Nie mówię, że zawsze, ale przeważnie.

To trochę jak z pierwszym upieczonym ciastem. Może zaangażowanie i podniecenie za 1 razem jest większe niż za 100, ale za to za 100 wychodzi na prawdę super ciasto i każdy chce skosztować. Ale wy ciągle tęsknicie za zakalcem. Brawo i smacznego. A te przykre skutki i rozczarowanie to jak bóle brzucha i sraczka po waszym wymarzonym zakalcu.