Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to się nadaje na skargę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-31, 07:34   #23
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Czy to się nadaje na skargę?

Cytat:
Napisane przez blue3 Pokaż wiadomość
Wiesz, że praca w rejestracji polega nie tylko na bieżącej rejestracji, ale m.in. wpisywaniu pacjentów na wizyty kontrolne z list podanych przez pielęgniarki, sprawdzaniu ubezpieczeń, wyciąganiu kartotek pacjentów, uzupełnianiu kolejek centralnych? To, że ktoś stał "w kącie" nie świadczy o tym, że nie pracował, bo może w tym czasie wyciągał setną kartotekę do lekarza.
Wiem na czym polega i wiem ile jest ogólnie papierologi ale, że często co widziałam te Panie to plotkujące z kawusia w rączku na bank nie robiły czynności związanych z ich pracą :P
U nas w ośrodku (tylko lekarze rodzinni, ok 3 pediatrów z tego co pamiętam) nie ma takiego czegoś jak PLANOWE wizyty kontrolne czy z kolejek centralnych :P. Przychodzisz do rejestracji w poniedziałek to jest wizyta w poniedziałek, nie załapiesz się ilościowo to musisz przyjść jutro. Jeszcze raz wspomnę, że piszę tylko i wyłącznie o tym jednym przypadku u mnie w przychodni rodzinnej gdzie często widziałam takie sytuacje co nie oznacza, że tak jest wszędzie.

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2017-08-31 o 07:36
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując