2017-08-31, 11:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez migifigi
Tylko, że ja mam jeszcze duży problem z biustem [emoji26] przed ciążą nie był duży, a teraz bardzo mi urósł w ciąży w stosunku do tego co było i jak jeszcze urośnie przy karmieniu to nie dopnę się w nic przez najbliższy rok... [emoji35]
A miałam jechać do Lidla dzisiaj z mężem ale trochę się boję [emoji23][emoji23]
|
Ale to akcja z wczoraj albo i wtorku :p
Dziś już możesz spokojnie jechać. Swoją drogą ja nie wiem co to za promocja musiała być na to prosecco ze takie akcje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------
Cytat:
Napisane przez aguleekk
Ja misia z hm tez mam 62.
Dziewczyny u mnie tragedia, zostalo mi niby 39 dni do tp i jak dotad sie czulam znosnie tak teraz dramat. Zero sil, poce sie na siedzaco na tyle, ze bluzka przemoczona, dusznosci mi die tak nasilily, ze szok. Mam wrazenie, ze maly z dnia na dzien zrobil sie silniejszy i jak kopnie to az czasem mnie wzdrygnie, uczucie jakby zaraz mial wyjsc przez skore. Co chwile czuje jakis ucisk pod zoladkiem, moze dlatego tak mi duszno i prawie nie moge jesc... musze w sumie zdecydowac czy bardziej chce pic czy jesc bo jedno i drugie mi nie wejdzie. Po samej wodzie juz ledwo sie tocze, gorzej mi sie oddycha bo jestem taka pelna. I tak juz kilka dni.
To sobie ponarzekalam.. kto ze mna?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Wczoraj bym sobie z Tobą ponarzekała, oj tak. Dziś lepiej choć rozumiem co masz na myśli. U mnie pojawiły się właśnie takie żołądkowe "problemy", uczucie pełności ale czuje ze ogólnie organizm nie wyrabia tak jak przed ciąża. Jelita maja bardzo mało miejsca, wszystko inaczej pracuje przez co my tez inaczej się czujemy a dzidziuś rośnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|