Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-31, 10:53   #880
aguleekk
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Cytat:
Napisane przez migifigi Pokaż wiadomość
Witaj w klubie Agulek ✋ mnie łapią takie akcje jakby mi tlenu brakowało, robi mi się gorąco, pocę się, jakbym umierała.
ja jeszcze naiwnie mysle, ze to chwilowe, nie raz czytalam o dziewczynach, ktore nagle z niewiadomo skad przed porodem dostawaly kopa i np. sprzataly cale mieszkanie. Takze licze, ze to chwilowy spadek formy

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
U mnie też kiepsko z samopoczuciem i w ogóle. Ale mobilizuje sie w tym tygodniu żeby nie leżeć przed tv i nie zamulać. Dzisiaj skończyłam prasowanie ciuszków małego i wyprałam pokrowiec na materacyk. Potem siadłam na wannie z lusterkiem i poobrabiałam rejony których już chwile nie widziałam Starkowałam stopy, pomalowałam paznokcie stóp i dłoni i siedzę z odżywka na włosach. Ale psychicznie trochę siadam, oglądałam mameginekolog w pytaniu na śniadanie i się popłakałam Paranoja!
To bardzo aktywny dzien. Ale nie wiem jak pomalowalas paznokcie u stop
ja to dzisiaj moge sie tylko pochwalic wrzuceniem prania do pralki, teraz sie zbieram zeby wstac i je rozwiesic

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora