2008-05-26, 17:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
Macie strajk? To taki ogolnopolkski?
W takim razie powodzenia przy odpowiadaniu  A z czego to bedzie?
|
Taa chociaż tyle dobrego Z chemii banał - tlenki, kwasy, wodorotlenki, sole, dysocjacja. Gorzej z fizyką. Tutaj wszystkie prawa, wzory, jednostki i calutki elektromagnetyzm, z którego czaję tylko regułę lewej dłoni
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
Jeszcze przez nia nabawi sie kompleksow  Oj biedny Kimas 
|
Już ma kompleksy, cały czas chce sobie przeczesać palcami włosy i nie może Plot, oszczędź go trochę!
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
Ja myslalam, ze BMW bedzie walczyc z Makami i ze nawe okaza sie lepsi, ale jak narazie nie widac efektow. Ae trzeba przyznac, ze Robert jednak ma dobra orientacje, bo gdyby nie on to mogliby mu nie zmienic opon akurat w tym momencie i 2miejsca mogloby nie byc.
A wypowiedzi doktotorka rzeczywiscie jakies dziwne... Dzieki Robertowi zbieraja punkty i zamiast sie cieszyc i jakos bardziej doceniac Roberta to oni ciagle o tym Nicku... Jedno zdanie na temat Kubicy a reszta o Niemcu ;/
Ja mam nadzieje, ze po tym sezonie podniosa mu wynagrodzenie, bo jak narazie jak na kierowce F1 zarabia b. malo.
|
Też to zauważyłam, każda wypowiedź jest w stylu: Robert perfekcyjnie, a Nick.. tralalala i 20 zdań na ten temat. Ale nie sądzę, żeby specjalnie chcieli Kubicy zaszkodzić, wiążą się z tym zbyt duże straty. Po prostu Robert to bystrzak nad bystrzakami, a mechanicy mają mało doświadczenia. W końcu zauważył jakąś tam źle domkniętą studzienkę. Duma mnie rozpiera jak o nim piszę, bo wiem, że to w tym momencie najlepszy kierowca w stawce. I nie mówię tego tylko dlatego, że jestem Polką, ale dlatego, że Kubica sam sobie wypracował miejsce w F1, dzięki niemu bolid rozwija się jak rozwija + perfekcyjna jazda = mistrz. Może jeszcze nie są na równi z McLarenami, ale zrobili 2x większy krok niż wszyscy inni. Jeszcze się będą o niego bili
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
Znalazlam cos na temat Sutila:
"Sędziowie Grand Prix Monako oficjalnie ostrzegli Adriana Sutila, za wykroczenie jakiego dopuścił się podczas dzisiejszego wyścigu. Niemiec na 13 okrążeniu wyprzedzał Rubensa Barrichello, Kazuki Nakajimę i Nelsona Piqueta przy żółtych flagach. Odstąpiono od wymierzenia poważniejszej kary. Ostrzeżenie oznacza jednak, że przy kolejnych tego typu wykroczeniach Sutil nie będzie mógł liczyć na tak pomyślne decyzje sędziów.
Sędziowie ogłosili:
"Sędziowie ostrzegają na przyszłość kierowcę bolidu numer 20, w związku z załącznikiem H, Rozdział 2, Artykuł 4.1.2b Międzynarodowego Kodeksu Sportowego.”
A czy mi sie wydaje, czy jeszcze jakis inny kierowca tez czasem nie wyprzedzal jak byly zolte flagi? Hm...
Pewnie tez dzieki temu Sutil tak wysoko byl w wyscigu, ale niech juz lepiej zostawia mojego Adrianka w spokoju, bo i tak chlopak nie ma dobrego nastroju, a oni jeszcze mu go pogarszaja.
|
Dobrze, że to tylko ostrzeżenie
|
|
|