Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak schudnąć 2,3 kg? Czy według was jestem gruba?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-01, 14:58   #1
expander
Raczkowanie

Jak schudnąć 2,3 kg? Czy według was jestem gruba?

Hej, chciałabym schudnąć do wagi 48, 47 kg. Obecnie ważę 50 kg przy wzroście 165 cm. Nie wiem jak, ponieważ moja waga od kilku tygodni stoi w miejscu. Bardzo dużo się ruszam, mam pracę stojącą (12 h stania na nogach) plus do tego ćwiczę w domu, zarówno treningi interwałowe jak i siłowe. Nawet jeśli nie zjem kolacji to i tak waga na drugi dzień pokazuje tyle samo kg co dzień wcześniej a często budzę się w nocy głodna i muszę iść do kuchni coś zjeść bo inaczej nie umiem zasnąć. Staram się zdrowo odżywiać, liczę kalorie i niestety dziennie wychodzi jakieś 2000 kalorii, ale po prostu nie umiem się jakoś powstrzymać od jedzenia, plus jak spróbuje zjeść mniej to tak jak pisałam budzę się głodna w nocy więc i tak muszę coś zjeść :/ Macie może jakieś wskazówki co zrobić żeby waga zaczęła schodzić w dół? I czy według was jestem gruba? Według siebie jestem. Własnie zjadłam obiad i czuję, że tyję i że powinnam zrobić jakieś ćwiczenia fizyczne ale ćwiczyłabym już któryś z kolei dzień a powinno się dać odpocząć mięśniom..
expander jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując