Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-01, 15:59   #2525
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Devileek jaki lachon

Minini, do 10:30? Super

Niby wiem że cyckiem nie mogę przekarmić ale tu nie chodzi o jego przyrost wagi tylko o to ze jak go boli brzuch to chce cyca bo się uspokaja i to jest bardziej potrzeba ssania a nie jedzenia. A że przy okazji się nażre pod korek i ulewa i rozpycha ten żołądek bo nie jest głodny wcale... No już sobie tu historię opowiadam bo staram się sobie to poukładac i nie zwariować.

Anusia, super że.walczycie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dzieci ponoc się z czasem uczą ssania piersi bez pobierania pokarmu, gdy nie są głodne, a chcą tylko pociumkac.

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
myślałam super pomysł. Jeszcze popróbuje bez ale nie wykluczam ze skorzystamy

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Podzwoniłam i udalo nam sie zapisac do fizjoterapeuty na 13 wrzesnia a na 14 do neurologa.Ktos pytał po co mi neurolog , przy napieciu miesni jak wystawi mi odpowiednia opinie mała bedzie miec refundowane szczepienie (skojarzone)

Ale super szybko! To na NFZ??

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Mi położna tez kazala karmic co 3 godziny i jeszcze mialam pilnowac 15-20 minut i odstawic to miało nauczyc mała aktywnego ssania. Ale nie do konca sluchalam i karmilam na żądanie. Na poczatku próbowałam ale jak mala byla glodna nie odmawialam jej.

Te dobre rady położnych... Dobrze że jej nie słuchałaś

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Devillek
Super ja też na weekend musze ciacho zrobić, tylko u mnie z czasem ciąg le kiepsko... chociaż w sumie teraz akurat zerwałam sie z drzemki hehe, zasnelam przy kp na godzinę... przez tą pogodę!

Faith
To ja właśnie marzę o takich nockach
I którą opcje wybierzecie?

Ja Tymona szczepiłam.po 6mcach, tylko teraz przy Hugo lekarze proponują wcześniej bo ma styczność z przedszkolakiem...a teraz okres jesienno-zimowy :/ i nie wiem

Kurde przez ta drzemke jestem w lesie z obiadem...

A Tymi to miałby z przedszkola przynieść tężec czy błonicę?

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Jedyne co się jej udało osiągnąć to wbudzic we mnie poczucie winy że nie wszystko robię dla mojego dziecka żeby się nie męczyło. Głowa mi zraz peknie. Zaraz wyruszamy w drogę 200kn w ten deszcz i korki będziemy 3h jechać... Oby młody przespał całą drogę.

Spokojnej podróży! Olej te gadanie... Mama na pewno chce dobrze, ale pewnie nie przemyślała tego.

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2017-09-01 o 16:42
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora