Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przydymiony :)
Wątek: przydymiony :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-29, 17:17   #12
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha
Dot.: przydymiony :)

Cytat:
Napisane przez tanzanit
Swietne, wielkie oczy

Juz Aga wszystko napisala i poprawila wiec schemat dzialania masz.

Ja sie jeszcze zastanawiam czy przy takim ksztalcie oka nie warto by bylo troszke grubiej pociagnac cieniem w wewnetrznym kaciku a pocienic w zewnwtrznym? Zeby oko stalo sie bardziej migdalowe opycznie???

dopracuję i wyślę kolejne zdjęcia ,tym raze w świetle dziennym ponieważ na zdjęciach powyżej niedociągnieć zabardzo nie widac,co znacznie utrudnia krytykę Poza tym w drodze do mnie paczuszka z "kolorami",na którą już od tygodnia czekam...

dziękuję bardzo za krytyki Wszelkie wskazówki zachowam i wykorzystam w przyszłości
Wyrobie sobie nowy image na dzięki wam Wizażankom
Nie wiedziałam nigdy zabardzo jak umalować taki kształt oczu..
Zwykle wychodziło mi coś takiego jak w załączniku - niezaleznie od techniki stosowanej endefekt zawsze pozostawał taki sam hihi
Jak uczynić okrąglę oczy optycznie migdałowatymi,tego muszę się jeszcze nauczyć.. własciwego takim oczom cieniowania również..

Nie wiem po prostu co można by było jeszcze z taką twarzą zrobić ..szczególnie jak kolorystycznie cienie dobierać, pomadke
Latem zasypują mnie piegi...przy czym każdy cień nałożony na oko, bądź pomadla na usta wygląda "niechlujnie" jakoś.Piegi zdają się wręcz brudzić twarz,tak że nawet efekt wyrównującego koloryt cery podkładu mogą zniszczyć..

"
dziękuję raz jeszcze !

Edytowane przez psycha
Czas edycji: 2005-09-29 o 20:45
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując