2017-09-04, 18:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez Libra2
Jak mnie jutro położą to miesiąc do tp z usg mi został, terminu z om (25.09) nie podaję bo i tak nikt go nie bierze pod uwagę.Dziecko jest ok. 2,5 tygodnia mniejsze ale tak jest od początku w sumie. Teraz waży 2050 gram.Mój ginekolog jest niestety albo i stety bardzo przewrażliwiony i lubi kłaść na oddział tak zapobiegawczo.Czuję przez skórę że będę musiała zostać,już mi od dwóch wizyt to zapowiada także czekam tylko na skierowanie.
Mam tylko nadzieję że coś się wcześniej zacznie dziać albo sami zaczną wywoływać tak jak w pierwszej ciąży bo nie wytrzymam tyle w zamknięciu i przede wszystkim bez synka .
|
Daj znać co ci powiedzą. No szpital to masakra, mam wrażenie że nawet zgaga tutaj mi bardziej doskwiera.
Cytat:
Napisane przez Lotso
LittleHope uwazaj bo jestes na "L"
Holly Ty tez uwazaj bo masz dwa L w srodku ktore sa tak samo silne jak L na przodzie😀😀
Gratuluje wizyt! Trzymam kciuki za kolejne! Ja wizytuje w czwartek. Dzisiaj sprawdzalam szyjke. Jest miekka i wygieta, dotykalam juz glowke wiec czuje ze malo z niej zostalo. W czwartek dowiem sie co ze mna, jak tam moja blizna bo strasznie mnie boli jak chodze. Jutro nie wstaje z lozka.
Kate czym sie stresuje? Zlobkiem czy porodem? Zlobkiem nieeee😀😀😜 porodem tez nie, ale wiem ze po bedzie mnie strasznie wszystko piz.galo przez dwa tygodnie. Jednak kolejne ciecie to juz nie przelewki😜
|
Jak to glowke dotykalas?!?!?!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|