Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Singielki 25 +. Część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-06, 11:46   #2526
handzia600
perfumowe ADHD

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Ale burak z niego. Za to sukienka bardzo ładna
Nic nie dzieje się bez przyczyny. Może musiałaś dać kopa temu niezdecydowanemu, po to żeby teraz zwrócić większą uwagę (i spotkać się!) na tego z badoo?
Też tak myślę, że nic nie dzieje się bez powodu

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość

No co za burak. A z tym komentarzem o głosi to już wygrał konkurs na buraka roku. Trzymam jednk kciuki, żeby ten urodzaj coś fajnego przyniósł
To jest w sumie tekst stojący na równi/podium z tekstem, który powtarzał w kółko inny facet z którym się spotykałam z Badoo : 'I to to robota'

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Fajnie tu któraś kiedys napisała o relacjach w dzisiejszych czasach, ze na przegranej pozycji jest osoba, która szybciej pokaże, ze jej zależy.. No i przegrałam ;D
Niestety ja nie potrafię grać i mam nadzieje, ze w końcu poznam faceta, który nie bedzie uprawiał jakichś gierek
O to to! Jak ja tego nienawidzę jak mi zależy to to pokazuję, nie ukrywam niczego ponieważ byłoby to wbrew sobie. Nie chcę tracić czasu na udawanie kogoś kim nie jestem u mnie emocjonalność jest po prostu cechą charakteru.

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76885151]

To ja się przynajmniej cieszę, że nie ustalałam z T. żadnego FwB, bo w ogóle bym świrowała. Chociaż nasza relacja zaczęła się od d. strony i też chyba dlatego mam tyle rozkmin.
A takiego niezdecydowanego to bym chyba pogoniła, bo to najgorsze co może być. Wprowadza znajomość w stan zawieszenia. No albo sie gościu chce spotkać, albo nie.

Dodałabym do tego jeszcze drugą opcję - jak facet sam nie wie czego chce. Bo to nie do końca może być tak, że on chce kobietę "wykorzystać". Może po prostu nie wiedzieć czego chce..[/QUOTE]

Moja relacja (nazwijmy go 'wrednym' ) z Wrednym od 3 miesięcy opiera się na 'od dupy strony' bo od sexchatów no i jest dużoooo rozmów ale jednak do d strony.
No właśnie pełno jest teraz kolesi, którzy zarzekają się o poważnych zamiarach/zasadach etc. a co do czego są niezdecydowani jak nie wiem. Chociażby na przykładzie 'mojego' buraka a idź pan w ch.

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Szczerze to jak sobie pomyśle o ostatnim roku do teraz jakich facetow poznawałam to obawiam sie, ze jest ze mna cos nie tak ;P normalne postępująca choroba psychiczna Haha ;P chyba jakiś słaby klucz wyboru mam albo wyjątkowe szczęście do takich facetow
hahaha mam tak samo, nie wiem co jest ze mną że wybieram jakiś szemranych typów

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Kurde trafił mi się chyba pan niezdecydowany. Nic nie wiem. Może na 4 spotkaniu pójdziemy do łóżka, a on mi powie, że mam zbyt poważny głos Handzia przepraszam, mam wciąż w głowie tekst tego 'Twojego' buraka
A weź i weź z tymi niezdecydowanymi kolesiami. Wiesz co burak mówił na końcu? Że woli najpierw poznać nim pójdzie do łóżka, że nie można za szybko i trzeba powoli w kwestii fizycznej jak się myśli o kimś na poważnie (pomijam fakt, że poszedł ze mną do łóżka na 4 randce po czym stwierdził że nie wie co dalej bo się nie znamy xD )
Burak poszedł do łóżka, mam wrażenie że tylko z powodu upojenia alkoholowego

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Początkowo miał być to tylko kolega, potem przeszło mi przez myśl, że mógłby być kimś więcej
WItaj ! To ja tak mam z panem wrednym. Pisałam z nim na zasadzie fwb tylko przez internet z racji tego że wyjechał. Ale po pewnym czasie zaczęło mi zależeć...

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Dla niektórych non stop... Mi też się trafiają tacy, co nie wiadomo o co im chodzi. Ale ciekawy trafiłam dzisiaj opis aż go wstawię :P
Nie no, jest inny niż wszystkie ale koleś musi być zarozumiały i uważać się za pępek świata

Spotkanie z wrednym w Niedzielę, a ja już mam stres on jest inny, daje sygnały ale zastanawiam się czy to przypadkiem nie dobra bajera tylko
Kurde ale jesteśmy prawie równi, 3 cm różnicy. Mój ostatni związek był z facetem niższym o 5cm (i przeszkadzało mi to ale szło się przyzwyczaić)