2008-05-27, 17:03
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: dodatki do dość nietypowej sukni
Cytat:
Napisane przez zioła
Mimo wszystko ja ocenię jej urodę...bo jest przepiękna!
Bedę miała coś podobnego, tylko chyba bez trenu i całość w kolorze ecru 
Proszę Cię , powiedz z jakiej ona jest firmy i ile kosztuje
Co do dodatków - to wykombinowałabym jakiś krótki naszyjnik, lub obróżkę - białą z jednym elementem czerni...taki w stylu "ażurkowym".
I wpięłabym kilka mniejszych białych kwiatów we włosy, najlepiej w gładki kok, taki jak ma modelka 
A jeśli koniecznie chcesz welon, to załóż do kościoła taki do ziemi (też nie lubię do pasa, i moim zdaniem inny by nie pasował)
Albo - jesli chodzi o bizuterię -może coś takiego?
|
Suknię znalazłam w internecie tylko w jednym miejscu, na stronie tylko ona po lewej stronie jest wybór salonów z sukniami, klikasz w pierwszy z nich, potem pod ikonami zdjęć kiecek są numerki dalszych stron. Ta, o której mowa jest na stronie 5. Niestety nie wiem, ile kosztuje. Moja będzie szyta we Wrocławiu, postanowiłam, że nie będe się wybierać do Warszawy po sukienkę, którą i tak będą potem będą przerabiać, by na mnie pasowała. A figurę mam o tyle wymagającą, że mam spory biust (70E) i strasznie trudno jest dobrać coś, co nie musiałoby zostać poddane gruntownej przeróbce. Nie mam czasu jeździć do Wawy na przymiarki.
Cieszę się, że ci się spodobała, już się nasłuchałam o tym, że jest "mało ślubna", dlatego prosiłam, by jej nie komentować.
I jeszcze za jedno przepraszam was wszystkie. Nie napisałam, że biżuterię już mam. Naszyjnik z granatami, taki krótki, blisko szyji i do tego kolczyki. Kupione w antykwariacie i wcale nie zapłaciłam za to więcej, niż za biżuterię z salonu. Ma b. ładny rozetowy wzór i klimatem pasuje do sukienki.
pau141 drugi welon naprawdę śliczny. Ale nie wiem, bo się jeszcze nie orientowałam, czy takie welony są dostępne we wszystkich większych salonach z modą ślubną. Może wiesz coś o tym?
poza tym cały czas się zastanawiam, czy welon, czy woalka, czy upięcie i kwiaty
no i buty
daget, gdybym nie miała juz biżuterii, to Twoje propozycje pewnie wygrałyby w tej konkurencji
Edytowane przez pepitka
Czas edycji: 2008-05-27 o 18:25
Powód: błędy
|
|
|