Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-27, 20:48   #1878
funky87
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
P: czy tylko ja tyle jem?

Śn. owsianka(garść owsianych, garść żytnich, 0,5 szklanki mleka, łyżeczka budyniu śmietankowego), garś musli, garść musli z jaśkami, łyżka otrębów owsianych,homo naturalny, 100g truskawek, 14 czereśni

2Śn. grahamka (55g) posmarowana pasztetem sojowym, plasterek wedliny sojowej, jabłko, precelek, big milk

Ob. spaghetti nietypowe to jest: 100g makaronu pełno ziarnistego, 8 kotletów sojowych, 85jogurtu naturalnego, łyżeczka koncentratu pomidorowego, ogórek kiszony

D:100ml lodów o smaku orzecha laskowego, 2 petitki LU GO!

P: mc flurry chrunch z sosem karmelowym, miechów truskawkowy, 100gtruskawek, 15czereśni, 20g orzeszków w miodzie, 20g orzeszków w wasabi, kinder bueno white,
4km spaceru,
400skoków na skakance<--- to mi zostało z wczoraj
K: 3 cienkie kromki razowca, 50g jogurtu naturalnego(resztka), 5 tictaców marakujowych,jabłko, 14 czereśni, homo o smaku szarlotki( z zamrażalnika i wyszły lody

razem: 3300
Krytia ślicznie ale coś mi sie wydaje że tu nie ma nawet 3000 kcal napisz kiedyś jak liczysz te kcal pewnie wyjdzie że zawyżasz