Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-27, 23:09   #1909
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
W ogóle kupilam sobie lakier do paznokci Gosha.
Ja mam 2 z all i chyba nabęde trzeci
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
z tańszych Bell Milk Shake są takie
też polecam
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Daria ja tez mam dzis dola, do tego dzieje sie ze mna cos dziwnego. tak, jakby ktos wypompowal ze mnie powietrze nie moge ruszyc reka, noga, glowa boli, oczy bola. cos strasznego, taka niemoc dziwna, do tego ciagle bym plakala.
jak jets słoneczko to nic ni epotrafi mnei zdołować, nawet dzisiejsze zlaiczenie, które tradycyjnie zrypałam jak ostatni debil
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ładnie to tak wymyślać obejścia na dane sobei słowo

Sorki, że znów do Was nie zaglądam, ale i weny brak i czasu i jeszcze do tego net ślimaczy. Trzymać się, trzymam, zajęć mi nie brakuje, więc za dużo nie myślę, a jak mi się myślenie włącza, to mam się komu wygadać, więc nie jest źle. Niemniej jednak tęskni mi się za Krakowem i nie mogę się doczekać aż tam wrócę, bo tu wszystko jest nie tak, jakbym chciała
Dobra, idę spać, zanim zacznę smęcić...
Buziaki

EDIT: Coś mi cytowanie źle działa, połowa wypowiedzi sie pogubiła
Organzza - myślałam, że Ty starsza jesteś, a Ty tu z maturą za rok wyskakujesz Zaskoczyłaś mnie
A tam słowo a Ty jak lamiesz te swoj eodwyki to ja sie nie czepiam
Cytat:
Edycja: Wrzuciłam fotki szach. Coraz bardziej mnie się ona podoba
I lakier Gosha, w niemoimkolorze
Ja tez ztych spóxnialskich
lakier pasuje do szachowniczki
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam wczesny prezent imieninowy, Mp3 Creative Zen Fajny bajer, wczoraj cały wieczór spędziłam na zabawie z tą zabaweczką i ściąganiu muzyki
Z takich bajerów to ja dostałam niedawno kartę pamieci do telefonu 2GB (której nie mam nawet czym zapełnić bo tylko kilkunastu kawałków ulubionych słucham w tym mp3 ) i pendrive też 2 GB, metaliczno błękitnego, który ma wadę ale można to uznac za całkiem niezły system 'antywłamaniowy'
Cytat:
bi-facil jest dla mnie mocno sredni taki jak dwufazowa ziaja, telo ze kilkanascie razy drozszy.

a wlasnie - ziajka zaczela mnie podrazniac przygladalam sie dzis temu garnierowi dla wrazliwcow, cena mnie zniecheca [18 zlotych prawie] ale chyba go kupie, bo wieczorny demakijaz to katorga
Ja do Ziaji nie wrócę już
Cytat:
Zaczęło się w niedzielę jak wróciłam z urlopu.
Biedna kicia, a nei najadła się przypadkiem jakichś środków do deratyzacji czy cuś?
Cytat:
dwufaza garniera dla wrazliwcow jest superasna zero tarcia, tusz rozpuscil sie migusiem, oczy nie szczypia. w SP jest promocja, 15 zlotych za butelke, ja sie wlasnie tam skusilam, fajna odmiana po ziajce.
No i po co to napisałaś Ja własnei przypadkiem dostałam dwufazówkę Essence i też bardzo dobrze sobei radzi ale to tylko oddala zakup garniera na którego też mam straszną chętkę
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mnie zaczął ciekawić tonik z tej serii.
Mnie również, tak samo jak żel do mycia twarzy po cyzm okazało się, że nie ma go w tej serii

Mi tez gubi cytaty Miałam jeszcze cos pisać, ale padam- spałam4 godziny, a dziś jak wyliczyłam- 6 godzin straciłam na same dojazdy mpk
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora