Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-09, 15:04   #3554
Aabelia
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Noo tydzień to za mało my na szczęście jesteśmy plażowiczami, ale gdybyśmy bardzo chcieli pozwiedzać sobie miasteczka, to chyba nie byłabym bardzo zadowolona na szczęście wolę przyrodę podziwiać

No to masz co robić teraz

Dziękuję

Pssst, Oktawia, obczajcie Sardynię, Costa del Huelvę i Algrave/Faro 3 różne rodzaje piasku, na przyszły rok coś z tych kierunków chyba wezmę
Mam Na Korfu chyba tylko jedno miasto jest Bez samochodu nie mogliśmy wyjść z hotelu, droga bez pobocza z zakrętami, jeden sklep, apteka, kościółek i przystanek autobusowy (autobus raz na godzinę, albo rzadziej).

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość

[/COLOR]Zara i buty to niezbyt dobre polaczenie dla mnie. Są modele strasznie wąskie , dosłownie palce mam tak ściśnięte przy mierzeniu ze nie wyobrażam sobie miec ich założonych na cały dzień. Albo super szerokie ze moja stopa/ chyba rozmiarowo i tęgością normalna/ wygląda na rozczłapaną taką ...Ale jak juz mi się udalo kpić raz na kilka lat pasujące to okazalys sie najlepsze sandaly dziesięciolecia na kauczukowej grubej podeszwie.[COLOR="Silver"]

A widzicie pisałam ze Korfu piękne wybrzeże ma . Super ze się udały wakacje!!!
Też miałam jedne baleriny z Zary bardzo wygodne

Trochę mnie Twoja opinia przekonała do wyjazdu, wybrzeże rzeczywiście piękne Dziękuję
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora