Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***WIELKI, ostatni wątek z ciuszkami (XS-L) i NOWĄ biżuterią***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-28, 09:42   #256
anulek88
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ***WIELKI, ostatni wątek z ciuszkami (XS-L) i NOWĄ biżuterią***

Cytat:
Napisane przez cisza-motyla Pokaż wiadomość
dodam jeszcze tylko tyle że np za dwa naszyjniki chcialas 4 bluzki ...

anulek88 zgadzam się
ja podejrzewam ze te rzeczy pochodzą ze sklepu po 2zł (nie jestem przekonana ale takie są moje przypuszczenia) radziłabym uwazac....

ja tez bo dzisiaj widziałam specjalnie zaszłam do sklepu z bizu i widziałam.. to az smiac sie zaczelam.. 2 - 3 zł..

NIE ŻYCZE SOBIE TAKICH KOMENTARZY NA TEMAT MOJEGO WĄTKU.. PISZECIE COŚ, ŻEBY ZROBIĆ KOMUŚ NA ZŁOŚĆ?? JEZELI WIDZICIE PODOBNE RZECZY W SKLEPACH PO 2 ZŁ TO PROSZE KUPOWAĆ, CZY JA ZABRANIAM?? I CIEKAWE W JAKIEJ SYTUACJI CHCIALAM CZTERY BLUZKI ZA DWA NASZYJNIKI?? NO PROSZE... JAKOŚ WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI Z WYMIAN ZE MNĄ O CZYM ŚWIADCZĄ KOMENTARZE...
JAK KTOŚ NIE CHCE TO SIE NIE WYMIENIA I TYLE... PROSTE...
i tu jestes w błędzie.. mam nadzieję, że osoby z którymi rozmiawałam na Twój temat się ujawnią.. Przykro mi, ale ja tylko stwierdzam fakty. Po co masz kolejną oszukac że korale są np warte dwie czy 4 bluzki? Jak nie są. Albo bedziesz pisała prawde.. albo kłamstwo za kłamstwem i wkońcu wpadniesz. Zresztą kto wie czy już nie wpadłaś. A swoją OPINIĘ mam prawo wyrazic i tego mi nie zabronisz!

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując