Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-28, 11:00   #899
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Dzis pierwsza... w nocy umarła mi babcia... pieprzone życie...
Przykro mi
3maj sie dzielnie
Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
kochanie jak we wrześni zrobimy spotkanko to bedziesz mogła u mnie przenocować jak coś

No ja bym was wszystkie najchetniej przenocowala Ale u mnie nnie ma takich warunkow..no chyba ze na materacu na podlodze Male mieszkanie mam noo:P

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj jak sie uda ruszam na podbój fryzjera. Fotki dla fryzjerki wlasnie sie drukuja Jak jej sie uda zrobic taką grzywke mi i mojemu wicherkowi to ją ozłoce
Fajna fryzurka

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Miała któraś z Was kiedykolwiek uczulenie na słońce?
Ja kiedys mialam,ale to baardzo danwo temu...jak tylko wychodzilam z domu musialam uzywac najwyzszego filatra..to byla masakra... po jakims czasie dermatolog zalecila mi pojscie kilka razy na solarium,pozniej uzycie na dwor slabszego filtra i zobaczyc jakie beda efekty.. no i dzialalo Juz po uczucleniu bylo

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
no chciałabym lekko wycieniować włosy żeby takie coś jak na zdjeciach załączony wyszło mi

ps dołanczam zdjecie kosmetyków i make upu dzisiejszego
Ta fryzura rodem EMO Mam kolezanke Emo'watą... styl mi sie ich nie pogoda ale fryzurki wlasnie fajne Sama kiedys miala taka fryzure,ale nie chcialo mi sie je tak ukladac,robic tapira wiec byla oklapnieta

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora