Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-28, 14:36   #477
bura kocurka
Zakorzenienie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
staniczki są boskie
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
bura kocurka: biała Next, torebeczka, z napisem niebieska, stroj z czerwonymi gaciami i staniki mmm gratuluje
Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość

groszkowe koszulki
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
śliczne sukienka

spódniczka mi się podoba ale absolutnym faworytem są koszulki w groszki... po co ci aż 2?? Może chcesz mi jedną przekazać?
Wiesz, ta jedna jest na mnie za szeroka, więc kto wie czy się jej nie pozbędę A najśmieszniejsze jest to, że mam już koszulkę do spania w groszki (różowe na czarnym tle), kupioną w zwykłym sklepie. No tyle, że nie jest z satyny

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Pozostaje mi tylko powiedzieć WOW i się zachwycać
Dzięki

Cytat:
Napisane przez zkrainyoz Pokaż wiadomość
słuchajcie- dopiero od miesiąca zaglądam do lumpków i w nie jestem do końca wprawiona w poszukiwaniach.
Czy jeśli ubranko jest fajne a ma wadę np. plama albo dziurka to kupujecie?
Ta bluzka na dole okazało sie w domu że ma dziurkę na przodzie i zaszyłam ją jednak w miejscu zaszycia troszkę sie marszczy.
Ja czasem kupuje z plamką, ale przyglądam się jej najpierw czy zejdzie. Większość jestem w stanie wywabić - mam dobry odplamiacz w sztywcie (i jego spory zapas...) przywieziony kiedyś z USA, robi cuda

Cytat:
Napisane przez buziaczek232 Pokaż wiadomość
witam,dawno mnie tu nie było,wszystkie wasze ciuszki super. pochwalę się moim łowami z ostatnich tygodni
1. balerinko-tenisówki 8zł
2 balerinki bez palcy 4zł
3 klapki 6zł
4 klapki 4zł
5 żakiet 10zł
6 płaszczyk 12zł
Balerinki bez palców i płaszczyk

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora