Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głupia sytuacja ... Ściąganie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-28, 16:40   #9
Daenerys
Wtajemniczenie

Dot.: Głupia sytuacja ... Ściąganie

Cytat:
Napisane przez borOwa Pokaż wiadomość
Witam. Muszę się poradzić kogoś obiektywnego co zrobić w TEJ sytuacji. Otóż wczoraj miałam kolokwium. Tak się złożyło, że koleżanka ściągnęła wszystko ode mnie i jak się dziś okazało doktor zobaczył, że jej praca jest identyczna jak moja i zamiast zaliczonego koła mam niezaliczone. Dla niego nasze prace są ściągnięte od siebie. Jestem zła, że tak wyszło. Bo ja się uczyłam, a koleżanka nie. Dopiero we wtorek możemy wytłumaczyć tą sytuację. Niestety nie było nas przy wynikach koła. Myślicie, że da się to jakoś odkręcić, w ten sposób, że ja nie będę musiała poprawiać? Muszę powiedzieć, że poprawy u tego doktora są niezwykle trudne i nie umywają się do kolokwiów ... Na dodatek koleżanka nie powiedziała słowa "przepraszam", tak jakby nic się nie stało. Staram się o przeniesienie do innego miasta i dlatego nie potrzebuję takich akcji ... Domyślam się, że ona zrobiła błąd w jednym zadaniu. Myślicie, że mógłaby być to podstawa, do tego, żeby stwierdzić, że to ona ściągała?
Uff musiałam się komuś wygadać, bo jest mi bardzo przykro, że ona tak się zachowała. Nauczyłam się i mam teraz za to pokutować ?
Hm rozumiem, ze nie widzialas, ze ona sciaga od Ciebie?
Wszystko zalezy od doktora, no i od tej kolezanki - co powie. No ale doktor moze Ci nie uwiezyc, ze nic nie widzialas.

Ja nie sciagalam na studiach - tzn niewiele, ale czasami dawalam sciagac innym ode mnie. Glownie jak byly pytania z odpowiedzialami a, b, c, d. Tak mi sie teraz na wspomnienia zebralo.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując