Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-12, 15:27   #443
zuzkka
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część IV

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
byłam z małą na 5km wypadzie do Rossmanna i padam, to nie jest dystans na poziomie mojego lenia no ale pogoda u nas piękna, niby tylko 15 stopni ale nie wieje i nie ma szarówki, można spacerować
trzeba było uzupełnić zapasy chusteczek, przy okazji wzięłam te Water Wipes bo nie próbowałam a potrzebuję czegoś do czyszczenia rączek przy jedzeniu - zobaczę jak się sprawdzą
byłam jeszcze wymacać laptopa, zajrzałam do Pepco (i oczywiście kupiłam bluzę i czapkę - mam jedną w rozmiarze 74 i ją ciśnie już więc trzeba było coś większego nabyć), zaliczyłam Biedrę i teraz będę odpoczywać bo mama mi właśnie wiezie domowe knedle ze śliwkami

ile dobrych wiadomości - super, że u was dobrze
za trojaczki i żeby siostrze jeszcze ze 2 pary rąk w czasie ciąży wyrosły żeby dała radę na spokojnie trójkę ogarniać

super, maluchy będą miały towarzystwo fajnie jak jest więcej dzieci w podobnym wieku w rodzinie

najlepiej iść wymacać bo z tego co przeglądałam w internecie to na żywo mnie 90% rozczarowało

a wymacać polecam Nexo, Valco, Oyster (), Joie i z niższej pólki Baby Design
Nexo miałam tylko w rękach, fajny jest, ale nie wiem czy to to tego wózka Oyster to nawet nie znałam, a ładnie się prezentuje Joie mi chodzi po głowie i może Cybex jeszcze, czas na wycieczkę do dziecięcego

Sent from my EVA-L09 using Wizaz Forum mobile app
zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora