Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-12, 16:04   #3500
Frezja_1
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Niestety higiena w Polsce kuleje, mimo ze i tak jest lepiej niż kiedyś. Mało tego jest to artykuł z któregoś Skarbu
Polacy nie idą pod prysznic rano bo przecież myli się wieczorem. Nie myja się tez pod prysznicem codziennie. Nasz naród nadal myśli ze jak użyje perfum/dezodorantu to sprawa jest załatwiania. Tak samo z myciem włosów, nie każdy myje codziennie a ile jest osób które widzimy z łojem na głowie.
Polacy nie są czyścioszkami, a twarz wymalowana być musi
Także nie zgadzam się ze na kolorowke są większe tłumy bo są to rzeczy drogie i można na więcej sobie pozwolić jak jest promo. Na kolorowce mam zawsze budżet ustalony wcześniej i kupuje na zapas. Ale bardziej cieszą mnie promo na deo bo to idzie jak woda u mnie.
Zgadzam się gdyby było promo na pranie jak Boga kocham byłabym pierwszym klientem o 7 rano

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie byłoby całej tej dyskusji gdyby nie Twoja krytyka, ale zawsze musi znaleźć się ktoś kto lubi się chwalić swoją czystością. To nie jest wątek odpowiedni do takich uwag.

Wracając do Rossmanna, słyszałam od Pani sprzedawczyni, że o północy aktualizuje się system online i dlatego przy zamówieniach internetowych niektóre dostępne przed północą kosmetyki stają się niedostępne po północy. Nie wiem ile w tym prawdy, może zweryfikują to wizażanki pracujące w Rossmannie
Frezja_1 jest offline Zgłoś do moderatora