2008-05-28, 21:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Napisane przez Poemi
Ja w tamtym roku na h.s. spałam na każdym wykładzie. Gdy się budziłam to babka zawsze mnie pytała o coś  . Raz sobie wzięłam książkę żeby czytać i nie spać, ale kobieta tak nudziła, że nie dało rady czytać, i tak zasnęłam 
|
Ja też zasypiam na wykładach, dlatego muszę mieć w podorędziu kawę i koniecznie robić notatki 
Cytat:
Napisane przez DianaM
A mój właśnie na odwrót. Ja mam bardziej sportowy styl, oczywiście lubie szpilki, te sprawy, ale nie codziennie (może dlatego, że w pracy po prostu muszę) i mój TŻ zawsze jak jesteśmy w sklepie po jakiś ciuch to zaczyna... a może ta spódniczka, a może ta bluzka... oj przestań z tymi jeansami!!!! 
|
Ja choze non stop w jeansach, t-shirtach. Zapytałam jakiś czas temu TŻ, czy chciałby, żebym ubierała się nieco inaczej, bardziej elegancko, kobieco. Od słowa do słowa wyszło, że byłoby miło, a ja, jak to baba, prawie się obraziłam, choć sama go o to pytałam 
Cytat:
Napisane przez L_V
No to się ciesze, bo myślałam, ze jakas anemia się mnei czepia labo coś w tym stylu. Dzień w dzień zjazd.
|
Podobno w takich godzinach (okolice 12) spada poziom glukozy, i to przez to chce się spać. Wiadomo, że jeśli ktoś je w innych godzinach posiłki, to o innej porze chce mu się spać 
Cytat:
Napisane przez Poemi
A ja bez oporów, torba pod głowę i byleby tylko kobita zbyt głośno nie gadała  . Co ciekawe w tym semestrze nadal smęci, ale spać mi się już nie chce i nawet jej słucham uważnie 
|
Też tak raz "poszłam" spać 
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
a ja mam humor do dupy. normalnie siedze i rycze a za 30 min ide na dworzec bo o 17 jade do domu. mam juz dosc  nie znioslabym weekendu samej w Olsztynie  dzis sie z TZ nie zobacze, bo ma jutro egzamin na prawko i po pracy ma jazde a potem testy bedzie cwiczył. ale co tam.
wyobraźcie sobie jakie debile chodza po tej ziemi.. bo juz inaczej tego nazwac nie mozna 
do 6 czerwca musze prace w dziekanacie złozyc aby miec obrone w czerwcu. (moja recenzentka bedzie miała opercje na koniec czerwca dlatego tak szybko)aby to zrobic musze miec wszytsko zaliczone i dac indeks. a tu dupa. za tydzien mam 2 egzaminy(co sa z nich warunki- juz 5 osoób powtarza rok, bo nie zaliczyli rok temu) i 8 zaliczen. nie wiem kiedy to zrobie naprawde...
ale najgorsze jest to, ze jedne gosciu(ten najgorszy) powiedział, ze nam nie rzobi egzaminu przed sesja, a co za tym idzie nie chce nas dopuscić w czerwcu na obrone  i baardzo sie z tego cieszy 
rece mi opadaja. bo sama nie wiem czy zalicze wsyztsko na czas bo tyle tego jest w tym np. historia sztuki (poemi wie o co chodzi) a tu jeszcze takie problemu nam gosciu robi 
|
Nie martw się, na pewno Twoja promotorka jakoś to spróbuje załatwić.
Powiem Ci, że nie rozumiem w ogóle, po co u Ciebie taki przedmiot, jak historia sztuki 
Cytat:
Napisane przez dorinka30
A mama stosuje codzienny makijaż ? 
|
A jak codzienny makijaż (z podkladem) wpływa na cerę?
Cytat:
Napisane przez Poemi
Ja na szczęście mam tylko zaliczenie (referat) z h.s. 
|
Ja z historii sztuki miałam tylko zaliczenie w formie króciutkiej prezentacji, robiłam razem z kumpelą
|
|
|