Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-13, 14:12   #201
_groooszek_
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2018

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co sądzicie n/t aktywności fizycznej?
Może to jeszcze za świeża sprawa bo większość z nas dopiero co dowiedziała się o ciąży...
Ja np. przed zajściem w ciążę sporo biegałam albo orbitrek albo jakieś treningi z fitness blender. Wiem, że teraz ćwiczenie brzucha odpada, ale moja gin powiedziała, że bieganie (oczywiście nie w jakimś morderczym tempie) i orbitrek jak najbardziej ok.
Moja praca jest typowo biurowa, jak posadzę tyłek na krześle tak siedzę do wieczora, dlatego chciałabym kontynuować aktywność fizyczną, a z drugiej strony jakiś strach.. Że może chociaż do usg poczekać...
Ja zamierzam chodzić na orbitrek i bieżnię biegać nie będę ale marsz w szybkim tempie pod górę już owszem

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ja jestem totalne beztalencie jeśli chodzi o jakikolwiek ruch oprócz chodzenia [emoji23] także ja przed ciąża się nie ruszałam i raczej tego na chwile obecna nie zrobię ... choć nie ukrywam ze moja figura wręcz wola - "błagam poćwicz trochę bo zaczyna być niesmacznie [emoji23]"

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja się ruszałam ale nie zmienia to faktu, że moja woła tak samo

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora