2017-09-13, 14:01
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pytanie o tabletki. Prosze o rade.
Cytat:
Napisane przez patyczek1991
Jak najbardziej zgadzam sie z tym, ze powinnam porozmawiac z lekarzem. Przeciez tego nie neguje. Gdybym patrzyla slepo to po pierwszym lepszym tekscie zrobilabym co napisane I nie wchodzila na zadne fora czy nie dyskutowala zbednie.
Powiedz mi w takim badz razie po co sa fora? Fora sa po to, ze jezeli ktos ma ochote na jakis temat sie wypowiedziec/doradzic/zapytac badz opowiedziec cos na swoim przykladzie moze to zrobic. Tak czy nie? Chyba, ze ja jestem jakas zacofana I fora sa po to zeby nie pytac (mimo, iz napisane 'dyskusja na kazdy temat')
Sa word nas lekarze/piekarze/analitycy/kierowcy itp . Wiec mysle, ze ktos kto ma cos do powiedzenia na konkretny temt moze sie wypowiedziec./ odpowiedziec czy doradzic. Dlatego mysle, ze nie ma glupich pytan I pytac mozna o wszystko.
W kazdym badz razie dziekuje za poswiecenie swojego czasu.
Zycze milego dnia 
|
To przecież wszyscy się wypowiadają tak jak to się zwykło robić na forum. Tylko co z tego? Jeśli ktoś ci tutaj powie, że jest lekarzem, to naprawdę ci to wystarczy? Nie ma znaczenia czy uwierzysz w pierwszy lepszy tekst z podejrzanego źródła czy w ten sam tekst + opowieści z forum. Obie te rzeczy są tak samo mało wiarygodne i wymagające zweryfikowania.
|
|
|