Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakiś perfum do 120 zł
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-14, 08:52   #6
zania
Matka buldoga

Dot.: Jakiś perfum do 120 zł

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;77103656]Już kiedyś mówiłem o tym, jak komuś kompletnie nie zależy na tym jak ma woda pachnieć, to polecam koci mocz, trwały że hej, nie do zdarcia, kapać się nie trzeba w ogóle, bo zapach się utrzymuje że hej

No tak to jest jak se wpada kompletnie zielona osoba i myśli, że coś wie
Zania oczywiście ma rację, że z 99% męskich zapachów to edt, edp w mainstreamie jest z kilkanaście, ale to w cenie do 120 zł ciężka sprawa.
Już pomijam fakt, że edp nie musi być trwalsze ani mocniejsze od edp. Nie mam pojęcia skąd się ludziom wzięła taka zależność, tzn wiem, ale to nielogiczne i tyle.
A wystarczy poszukać w sieci trochę informacji o perfumach ogólnie, żeby się nie wydurnić, ale po co [/QUOTE]

A co ze skunksem?

Widocznie lubi Cholera, ja bym poszla do rossmana czy hebe itp powachala co mi sie podoba i kupila. A nie pytala na forum, szczegolnie taki "szczypiorek", majace zerowe pojecie. Bo coz z tego, ze napiszemy, bedzie ciag dalszy gdzie zamowic w necie itp

Inna sprawa, ze kolege wcielo. Jak i kolezanke od perfum Kate Perry