Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 10:03   #4554
agi_kn
Rozeznanie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

hej
u nas dzis noc z przebudzankami musialam wstawac polozyc Hubcia na boczek podrapac glowke plecki wsadzic smoka i spal dalej ale o 4 juz nie chcial zasnac bez mleka.
Primka ja Ci nawet zazzdroszcze takiej szwagierki duzo moze pomoc choc domyslam sie ze czasem masz dosc

Szperrr no tak czasami w stopki zimno ja nastawilam sie ze bedzie lato moze dlatego

Ann jejku ty to sie nawstajesz

Martko pochwal sie krzeselkiem

Ja narzie Hubcia karmie na lezaczku do zabawy ale jak zaczenie sam siedziec i jesc to pomysle o zakupach

Ale sie wczoraj wkurzylam przyszedl znajomy TZ oczywiscie z browarem. Ja dostalam od TZ wolne na 3 godz bo obiecalam wejsc do znajomej. Przyszlam okazalo sie ze ten kolega sobie pofolgowal z piwem i byl dosc glosny. Zblizala sie godz 20 zaczelam glosno gadac do Hubcia zde zaraz sie kapiemy idziemy spac a kolega nic siedzi i jakby nie slyszal. Po kąpaniu Hubis dostaje mleczka i czesto usypia a ten krzyczy opowiada nie mowiac juz ze puszka (pusta na szczescie)ladowala caly czas na podloge robiac halas- jeju ludzie to maja tupet. Nie mowilam nic ale moja mina mowila wszystko TZ bylo glupio ale nastepnym razem poprostu zwroce uwage ze nasza goscinnos sie konczy i czas do domu. Dodam ze meczymy sie teraz w 1 pokoju

Zaraz idziemy na zakupy do hiszpanii choc teraz mysle nie o stroju kapielowym a o swetrze

Hubcio ostatnio jest maniakim tv fakt ze moge go czyms zajac 10 min jednak potem wylaczam, zeby oczek nie meczyl.

A wlasnie mam pytanko co myslicie o jedzonku dzieciecym w puszce np te z lidla? pewnie lepsze sa w slioczkach co?