Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-15, 06:43   #295
pyati
Kocia mama

Dot.: Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)

Ja się zastanawiam czemu żadnych powiadomień nie ma, myślałam że wątek umarł a tu niespodzianka. Wylogowalo mnie. [emoji33]

Kas moja mama załatwiała na cito rehabilitację u mojego brata, ale to było 9 lat temu. On się urodził z niedowidzeniem obuocznym, oczopląsem i bez poczucia światła. Też dostała na cito ale miała czekać o ile dobrze pamiętam coś koło... Roku? I dopiero jak się wydarła w rejestracji na pół szpitala to kazali jej przyjść na drugi dzień podpytac. Przyszła i już z wejścia było "pani nie krzyczy". Ale pomogło, bo rehabilitację miał praktycznie od razu. Ale to i tak mało godzin i potem mama załatwiła jakoś inaczej nie w przychodni tylko w szkole specjalnej mieli rehabilitantkę i tam go przyjęła. I dobrze że mama zrobiła taki raban bo teraz już jest ok. Widzi jakoś w 60-70% a jak się skupi i opanuje oczopląs to nawet wiecej. Chodzi do normalnej szkoły, normalnie sobie radzi. A tak to nie wiadomo co by było.

Ja we wtorek chciałam betę robić ale nie wiem czy jest sens. Bo tylko w 13dc a owu gdzieś koło 15...

Natek zażywasz już naltrekson? [emoji3]

Zastanawiam się czy nie zrobić sobie mutacji pai, ale w sumie i tak wiadomo że mam zespół antyfosfolipidowy więc chyba nie ma sensu? Co myślicie.

Aga dodzwonić się na Polna to fakt, jest ciężko. A do kogo tam chodzisz?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

pyati jest offline Zgłoś do moderatora