Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2016 część 6.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-15, 08:45   #351
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2016 część 6.

Stella dużo siły dla was !

Mi wątek staraczkowy dużo daje. Dużo cennych informacji tam znalazłam i wsparcia. Które mam tylko u M. I właśnie na tym wątku. No i ogólnie na wątku gdzie ja się udzielam, to nie piszemy tylko o staraniach. Przewijają się tam normalne tematy w większości.
Co do pisania o śluzie temperaturze i innych rzeczach. Normalna rzecz. Tak jak na innych forach o danej tamtyce pisze się o dużo intymniejszych rzeczach

Co do pisania o tym kiedy uprawia się seks. Uwierzcie,chociaż nie musicie,że większość dziewczyn pisze to w żartach ale to już się trzeba poznać,aby wiedzieć co w jakim kontekście się pisze, kiedy w żartach kiedy na poważnie.

Owszem można się nakręcić, temu nigdy nie zaprzecze.
Ale ja np. Się nakręcam i bez forum. Chyba po prostu za bardzo się pragnie zajść w te ciążę. Nie mówię o pierwszych miesiącach. Ale jak to już 8 czy 16cykl to no cóż.. to trzeba przeżyć,aby to zrozumieć. Żadnej z was tego nie życzę.

Ktoś napisał,że pewnie faceci nie wiedzą, że ich partnerki się tam udzielają. Z tego co wiem to wiedzą, mój M. Też wie i nie ma nic przeciwko.

Ale oczywiście takie forum nie jest dla każdego i wcale się nie dziwię,że niektóre z was się tam nie widzą i nie mają ochoty się udzielać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2017-09-15 o 08:47
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora