Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-29, 16:37   #194
Moni_sss91
Zadomowienie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel SanMarti kto był?:>

jakieś kupić w Lloret można wszędzie można..., nie wiem jakie sklepy i czy w ogóle są w Lloret bo nie byłam, na pewno dostaniesz takie bazarkowe, jak się naprawdę poszuka to się fajne rzeczy znajdzie. A czas wolny na La Rambla na pewno będziecie mieć

adriankaa1992 no sporo dosyć w tym roku jak jechałam to kase miałam głównie na ciuchy, stwierdziłam, ze nie będę kupowała żadnych talerzyków, figurek i innych pamiątek , które później i tak wylądują w jakimś kartonie. Jesli chodzi o ciuchy to Zara w Hiszpanii jest tańsza - kupiłam koszulke za 10 euro ( u nas ta samą widziałam po 50-60 zł), dużo koszulek było po 5, 6 euro , h&m również wychodzi taniej - euro staniało. W El Corte Ingles jets wieeele sklepów, których nie ma u nas od tych przeciętnych do dość drogich. Najlepsze przeceny są w Roca Village ( miasteczko zakupowe) rok temu kupiła bluzę z Reebok'a za 30 euro i ogólnie duuużo zniżek było.

Aaaa... i polecam popróbować różnych potraw Hiszpańskich naprawdę warto
no i ogólnie jakoś spróbowac poznac klimat danego kraju, aczkolwiek w sezonie wakacyjnym będzie trudno... duża mieszanka ludzi z róznych krajów.

Moni_sss91 jest offline Zgłoś do moderatora