Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-29, 16:18   #2015
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Hosenko skarbie ja mam dwufaze garniera, jest fajna. bardzo skuteczna i delikatna. lepsza niz ziaja. tyle moge rzec pod rugim uzyciu i nie ejst tlusta co sobie chwale. no.
Dzięki W takim razie jak będzie taka potrzeba (czytaj: zużyję 2 posiadane już zmywacze do oczu) to zakupię

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
tez nie ma Ci sie kto snic

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
EDIT: Ziz a propos syreny, spomniało mi siem, jak to u mnie taki alarm wył kilka nocy z rzędu i strasznie marudziłam, że przeszkadza. W końcu TZ wyszedł (w potworną) ulewę i wrócił po prawie godzinie przemoczony do ostatniej nitki z... tymże alarmem . Był dumny jak paw, a ja zamiast go pochwalić, to jeszcze opierdzieliłam

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny śmieszna piosenka:

http://www.twojekwiaty.prv.pl/

Idealna dla wszystkich w fazie kończenia związków

Ale uwaga, trochę wulgarna...
Skoro o wulgaryzmach... mi sę podoba ta: http://pl.youtube.com/watch?v=HWvxTx5iCeQ - nie znalazłam "oficjalnego" teledysku

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dobry
ziz ja też chętnie zobaczę Twoją kolekcję zapachów(ja moje 5 flaszek na krzyż wkleiłam na Perfumach, więc nie ma się co wstydzić ).

Kurka, pamiętam jeszcze te czasy, że mi 1-2 flaszki perfum z Avonu wystarczały a teraz każdy wypad do galerii kończy się tym, że mi się spodoba coś nowego i moja lista "must have" rośnie i rośnie....za kilka dni czerwiec się zacznie, chyba się nie obejdzie bez nowej flaszki, tymbardziej, że Innocenta zużywam dość szybko w porównaniu z resztą zapachów i pewnie się niedługo mi skończy
Ja się nie lubuję w zapach, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz się psikałam Mam tylko Avonowe Surreal, Crystal Aura, True Glow, mgiełkę Be Kissable, a z nie Avonowych : Innsolence Guerlain.

No i dzwonili do mnie Znaczy to że "pokonałam" 32 kandydatki na to stanowisko Jutro mam przyjść o 9 "popatrzeć" na czym by praca polegała. Obowiązkowo musze pogadać z prezesem bo jest kilka spraw dotyczacych warunków pracy które mi nie pasują , mówiac krótko: kombinacje prezesa, coś mi "śmierdzi" po prostu. Trzeba dbac o swoje interesy, jeśli dalej nie będzie mówił konkretnie i jasno to nie przyjme oferty

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora