2008-05-29, 16:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Napisane przez zizou
Hosenko skarbie ja mam dwufaze garniera, jest fajna. bardzo skuteczna i delikatna. lepsza niz ziaja.  tyle moge rzec pod rugim uzyciu  i nie ejst tlusta co sobie chwale. no.
|
Dzięki W takim razie jak będzie taka potrzeba (czytaj: zużyję 2 posiadane już zmywacze do oczu) to zakupię 
Cytat:
Napisane przez zizou
tez nie ma Ci sie kto snic 
|

Cytat:
Napisane przez 0306
EDIT: Ziz a propos syreny, spomniało mi siem, jak to u mnie taki alarm wył kilka nocy z rzędu i strasznie marudziłam, że przeszkadza. W końcu TZ wyszedł (w potworną) ulewę i wrócił po prawie godzinie przemoczony do ostatniej nitki z... tymże alarmem  . Był dumny jak paw, a ja zamiast go pochwalić, to jeszcze opierdzieliłam 
|

Cytat:
Napisane przez noseknosek
|
Skoro o wulgaryzmach... mi sę podoba ta: http://pl.youtube.com/watch?v=HWvxTx5iCeQ - nie znalazłam "oficjalnego" teledysku 
Ja się nie lubuję w zapach, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz się psikałam Mam tylko Avonowe Surreal, Crystal Aura, True Glow, mgiełkę Be Kissable, a z nie Avonowych : Innsolence Guerlain.
No i dzwonili do mnie Znaczy to że "pokonałam" 32 kandydatki na to stanowisko Jutro mam przyjść o 9 "popatrzeć" na czym by praca polegała. Obowiązkowo musze pogadać z prezesem bo jest kilka spraw dotyczacych warunków pracy które mi nie pasują , mówiac krótko: kombinacje prezesa, coś mi "śmierdzi" po prostu. Trzeba dbac o swoje interesy, jeśli dalej nie będzie mówił konkretnie i jasno to nie przyjme oferty
|
|