Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-15, 15:10   #3057
alla83
Wtajemniczenie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Lynn juz przepuszczam Little Hope i nikogo wiecej! Mozesz rodzic tuz po mnie!!😀😀Obym tylko urodzila w poniedzialek jak zakladam a nie w pazdzierniku😜😜

Alla a jak Artur obstawia- ze kiedy urodzisz?? Bo chyba tylko o dziewczynach pisalas. Ja niedlugo zbieram sie zeby pozalatwiac sprawy i jak przyjde zabieram sie za mycie lazienki. Pojechalabym jeszcze zalatwic paszport ale to chyba zostawie na poniedzialek jak mnie w niedziele odesla. Ciekawe czy nas w szpitalu tez wszystko przepelnione...bo jak tak to klops😜
On nic nie obstawia... jest przerażony....mowi że nie wyobraża sobie tego...nie czuje tych emocji.

Zawsze tak było...dopoki nie zobaczył dziecka nie potrafił się wczuć w rolę..jak zobaczył to już zakochany....i najmądrzejszy w wychowaniu i pielęgnacji noworodka i później... ech trzeba czasami dużo cierpliwości do tego chłopa 😉

Kąpanie to tylko on i tylko on...bo on lepiej

Zrobilismy bara bara riki tiki.... gdzie dzieci nie ma w domu to......😁
Po co sie stresować wieczorem a i dziecko najstarsze też potem jakieś nie w humorze 🤣

Może coś ruszy po akcji...moze w nocy mnie co chyci.... który jutro ...16ty... niech będzie....ale 17ty lepsiejszy deczko 😉

Żarty zartami...ale nie zależy mi naprawdę na żadnej dacie.... byleby zdrowe

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Dziewczyny odszedł mi czop i trochę wód poleciało. Na razie mam czekać.
Heloł.... A który to tc u Ciebie......no nie mów że mnie wyprzedzwsz...z pewnością tak jest

A tak na serio.... to już godziny Cię dzielą od big spotkania z bejbiakiem

Trzymam kciuki

Lotso!!!!!! One nas wszystkie wyprzedzają...co jest? 😉

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Ooo Jednak to 'l' ma znaczenie Masz jakies skurcze?
To moje L ( nawet dwa) jakieś fejk jest chyba 😭

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Kallina mi jak czop odszedl i troche wody to okazalo sie ze to nie byly jednak wody.ale po bolesnym badaniu w szpitalu skurcze mi sie zaczely i prawdziwe wody odeszly dopiero nastepnego dnia. Mimo wszystko trzymam kciuki!! Ale u nas jest nieprzewidywalnie😀😀😀😀chyb a kupie popcorn bo robi sie ciekawie😀😀😀
U mnie rano odszedł czop o 8 ..a o 11 skurcze się zaczęły
alla83 jest offline Zgłoś do moderatora