Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-29, 18:56   #1491
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa.....

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
teraz ważę 44-45. Czasami spada do 43 z czymś,ale staram się to wtedy 'podbić' No i moim zdaniem nie wyglądam jak szkielet,więc jest ok [ale oczywiście nie mam też jakiś kompleksów,że jestem za gruba czy coś takiego XD]

iza-nad brzuchem to ty musiałaś się napracować Nogi też fajne. Moim zdaniem nie masz grubych łydek
w sumie nigdy nad nim specjalnie nie pracowałam, w sensie - nie robiłam brzuszków zawsze byłam szczupła i miałam płaski brzuch, a zarys mięśni mam chyba gł. od biegania, choć nie wiem, czy to możliwe.

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
iza wiosenna nogi super ! a brzuszek booooooski !!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez summertime Pokaż wiadomość
Iza... Ty jestes naturalnie szczupła, czy sama to osiągnęłaś. Nogi nogami, ale ten brzuch... Cudo! Przepiekny. Mow mi szybko jak go zrobilas :P Chyba ze to takie naturalne predyspozycje masz
naturalnie. dziękuję

Cytat:
Napisane przez eifersucht Pokaż wiadomość
Mnie się nie podoba brzuch Izy. Zupełnie niekobiecy, do tego brak talii i chude nóźki - no nie wygląda to fajnie.
wiem, że nie kobiecy, mam chłopięcą budowę i raczej nic z tym nie zrobię, ale dziękuję za szczerość

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
dla kazdego co innego ja bym dala wszystko dla takich nozek i brzuszka
jejku... dziękuję Ci bardzo

Cytat:
Napisane przez summertime Pokaż wiadomość
Ale popatrzcie, że iza_wiosenna jest b. blada. Byc moze nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak opalenizona duzo daje. Podejrzewam, ze gdyby polowa z Was zobaczyła taki brzuszek łądnie brązowy, to by mówiły, że jest cudny. Poza tym fakt jest faktem, ze wcięcie w tali nie jest duze, ale ja nie oceniam wciecia, tylko sam brzuch, i pracę włożoną w niego. A moim zdaniem bez wątpienia jest to wspaniale wyrzeźbiony brzuch. Miesnie nie sa za duze, jest ylko ich sliczny zarys i ani grama tluszczu. Ja majac wciecie w tali 63-64 cm, i biodra 93, majac taki brzuch jak iza bylabym chyba najpiekniejsza kobieta :P:P
na pewno już jesteś, bo masz jak widzę (wymiary) super proporcjonalną i dziewczęcą sylwetkę a tylko mi tu marudzisz "cudze chwalicie..." (kto to mówi )

rzeczywiście, przydałoby mi się troszkę brązu ale opalam się tragicznie wolno

dziękuję wszystkim nawet nie wiecie jak miło mi się zrobiło

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora