Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Traumy zapachowe, czyli perfumy, które Was prześladują ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-30, 17:50   #1
hybris
Zadomowienie

Traumy zapachowe, czyli perfumy, które Was prześladują ;)

Czy spotkałyście się już z zapachem, który absolutnie Wam nie odpowiada, który wrędz Wam przeszkadza, albo Was męczy? Albo którego poznanie było dla Was wręcz przykre? Nie chodzi mi o wspomnienia związane z zapachem, tylko o same perfumy.

Właściwie do tej pory nie miałam faworytów, czy raczej antyfaworytów godnych tej kategorii Ale ostatnimi czasy stanął na mojej drodze życiowej Hypnose Lancome, który okazał się dla mnie koszmarnym dusicielem. Ale to jeszcze nic w porównaniu z odnowioną znajomością z Królem Słońce - Le Roy Soleil S. Dali. Powąchałam korek, nie odrzuciło mnie, więc zaaplikowałam go na skórę. To był błąd. Męczyłam się z nim jakąś godzinę, skończyło się dwukrotnym prysznicem, żeby zmyć go z siebie, bo wytrzymac go nie mogłam, plus praniem całej garderoby. Pozostał mi po tej przygodzie wręcz uraz - dziś w Sephorze poczułam coś królopodobnego - co skłoniło mnie do bardzo szybkiego opuszczenia lokalu Zaczęłam się wręcz cieszyć, że ten zapach jest wycofany, gdyż to minimalizuje ryzyko spotkania osoby, noszącej Króla, który tylko czeka, żeby rzucić się na mnie bez uprzedzenia

czekam na Wasze typy