2008-05-29, 19:25
|
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(
Cytat:
Napisane przez ahinsa
Bomba.
|
Niestety bomba. Szczerze wolałbym zajmować się teraz czymś innym.
Należy się Wam kilka słów wyjaśnienia.
Na forum Intymnym i Plotkowym ostatnio wykształciła się grupka kilkunastu osób, które spędzają nam w redakcji sen z powiek. Wyspecjalizowały się w grupowych atakach na wybrane wątki i ich autorki, często już na samym początku niszcząc ich sens i zawartość, że o atmosferze nie wspomnę.
Ostatnio, jak moderatorzy zaczęli reagować na takie karygodne zachowania, okazało się, że każdy z moderatorów ma kompleks Napoleona, lub inaczej - że "odbiło im władzą". Decyzje moderatorów były i są podważane i komentowane w bardzo niewybredny sposób.
Ponieważ w jednym z sąsiednich wątków doszło już do otwartej konfrontacji pomiędzy tymi użytkowniczkami a nami, postanowiliśmy podjąć ostateczne kroki, których świadkami jesteście tutaj.
Zależy nam na normalnej atmosferze i kulturalnej dyskusji, a jeśli temu przeszkadza grupka kilku-kilkunastu osób, to po prostu nasze postępowanie będzie o wiele bardziej stanowcze i często wykraczać będzie poza standardowe zachowania moderatorów zapisane w regulaminie. Uważamy, że działalność tych osób jest bardzo szkodliwa dla całej społeczności i stąd kolejne - być może na pierwszy rzut oka kontrowersyjne - decyzje administratora.
Mam nadzieję, że w ten sposób naświetliłem nieco nasz punkt widzenia.

p.s. Przepraszam autorkę wątku za offtop.
|
|
|