Zadomowienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V
Cytat:
Napisane przez smak6malin
 Nie tylko Ty masz lenia
Moje U :
śniadanie : owsianka ( 5 łyżek otrębów owsianych, 200 ml mleka, serek homo malinowy 125 gr, 150 gr twarogu śmietankowego, 200 gr truskawek  ) kromka razowca z serem żółtym, polędwicą sopocką, rzodkiewką, szczypiorkiem, ogórkiem, pomidorem, jajkiem i sałatą
II śniadanie :
2 kromki razowca, 100 gr twarogu śmietankowego, kilka plasterków ogórka zielonego
III śniadanie :
spora drożdżówka z serem i brzoskwinią
jabłko
obiad:
350 gr (  ) łazanek : makaron pełnoziarnisty, kapusta kiszona, mięso wieprzowe, cebula, przyprawy
deser :
2 gałki lodów : sorbet pomarańczowy i malinowy z polewą czekoladową, banan
podwieczorek :
tosty : 4 kromki chleba tostowego, kukurydza, ketchup, ser żółty, polędwica sopocka, kilka plasterków świeżego ananasa
sos czosnkowy : majonez, jogurt naturalny, czosnek, przyprawy
kolacja :
serek homo czekoladowy 125 gr
2 kromki razowca
100 gr twarogu
50 gr tuńczyka
kilka rzodkiewek
szczypiorek
2 liście sałaty
Proszę o ocenę 
|
  jednym słowem
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
czas wrócić do pysznego sosiku
Nie da rady
wiem, że odpowiadasz na pytanie, ale to OT. i to duży zważywszy na to, że wątek o kcal jest bardzo nidealeko stąd 
|
To ja przepraszam zapytałam o to
Moje P może się wydawać mało ale tym razem nic nie zawyżałam
Śn. fitella kokosowa,garść musli, garść BF, 2 duże łychy otrębów z jabłkiem, homo naturalny, jabłko, kawałek melona softies
2Śn. 2 kromki razowca(tym razem nie cienkie) z pasztetem sojowym, wędliną sojową, kawałkiem tofu, jabłko i ... rożek waniliowy(w szkole)
3Śn. jogobella figowo-winogronowa z musli 200g (w szkole)
2km chodzenia
(późno)Ob. 100g makaronu pełne ziarno z dodatkiem 200g linessy waniliowej.... nie wróć to była linessą z dodatkiem makaronu , 40g orzeszków w miodzie (taki odpał dzisiaj na obiad a jaki pyszny )
d: kinder bueno white, bif fruit
(późno)P: miechów truskawkowy, 15g musli z jaśkami, 20gjaśków, garść BF, big zielone jabłko,
2 wafle ryżowe posmarowane masłem orzechowym(nareszcie się przemogłam znowu ) masła razem było 20g , 2 precelki
1h tańca
(późno i głodna nie byłam)K: 4 kromki chleba razowego, 2 plastry wędliny sojowej, ogóras zielony, serek wiejski z cynamonem
razem: 3400 i tym razem nie zawyżałam
Jakoś jak teraz wcześniej jem więcej to na wieczór mi się nie chce
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
|