2008-05-29, 21:03
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie
Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Zastanowimy się w gronie moderatorów, czy nie zamienić bana stałego na tymczasowy. Ja osobiście głosować będą raczej na utrzymanie, ale może moderatorki mnie przekonają.
Odnośnie wołania Lexie... Lexie dostała dzisiaj od tych "wspaniałych" użytkowniczek tak w kość, że powinna wziąć wolne od tego wątku. Naprawdę podziwiam wszystkie moderatorki, że potrafią psychicznie wytrzymać takie naciski i chamowate odzywki - pomimo 9-letniego doświadczenia mi też czasem skacze ciśnienie jak muszę to czytać.

|
No przepraszam bardzo, ale to jest jednak trochę śmieszne. Wisła Kraków ma zostać zdyskwalifikowana z tegorocznych rozgrywek. Decyzję podejmie Legia Warszawa.
Uważam, że jeśli trzeba się zastanowić nad słusznością przyznania dziewczynom bana (a trzeba, bo moim zdaniem dostały je bezpodstawnie), to trzeba to zrobić na forum, podając sensowne argumenty a moderatorom pozostawić tylko kwestię rozstrzygnięcia, które argumenty były bardziej trafne i do jakiego wymiaru złagodzić karę dla dziewczyn.
Bardzo nie podoba mi się fakt, że nie można podważyć zdania moderatora. A niby dlaczego nie? Chyba mamy prawo wiedzieć za co konkretnie dostajemy bany? W tym momencie niestety jest to na zasadzie:
-Dlaczego xx dostała bana?
-Bo tak. Koniec tematu.
-No ale nie rozumiem...
-Ban, za podważanie decyzji moderatora.
Chyba zmierzasz do bycia tu jedynym i nieomylnym dyktatorem Złosiu.. Niezbyt zdrowe.
|
|
|