Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-17, 10:31   #3243
joasiala
Zadomowienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Cytat:
Napisane przez LitttleHope Pokaż wiadomość
Czytalam o tych wodach i wlasnie nie odbudowauja sie calkowicie. To juz stan do obserwacji bo moze pojsc zakazenie i czesto profilaktycznie daja antybiotyk. Srednio po dobie wznieca sie akcje. Takzd kalina trzymamy kciuki aby bylo ok.

Nunny pewnie Ci zmierzy główkę i kanal rodny i powie. Moj tak mi robil i wszystko tlumaczyl.

Very, mowil w czwartek , ze szyjki brak a rozwarcie 1,5-2 cm i ,ze ladnie rozmiekczone i , ze powina sie do tyg sie urodzic ale jakby nie poszlo to mam w czawartek ktg i wizyte ale twierdzi ze raczej urodze do tej pory. Szykuje sie ciagle tak jak Ty. I ciagle sie zatanawiam czy to juz czy jechac czy nie a lepiej by bylo wytrzymac.. I tak to sie mecz.

Dominkowa mokry kaszel musisz wykaszlac, inaczej sie nie da. Mozesz flegamine smialo. Mnie akurat czosnek tylko obrzera gardlo i bywalo gorzej. Jakas fiorde ssij lagodzaca czy cos z propolisem aby nie podrazniac a na katar to zrob sobie taka inhalacje ale obok inhalatora do soli daj krple 2 olejku olbas. Pójdzie na caly dom i ci ladnie odetka .

Katka moje skurcze bola jak bardzo mocny okres promoeniuja w krzyz w uda. Przy okresie az takich nie mam. A brzuch twardy mam praktycznie caly czas.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No właśnie też mi się wydawało, że jak czop odejdzie i zaczną sączyć się wody to może dojść do zakażenia, bo nie ma bariery ochronnej i trzeba to obserwować, żeby w pore zareagować. Ale może się mylę.

Widzę, że w nowym tygodniu mogą posypać nam się dzieciaczki 😜

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
joasiala jest offline Zgłoś do moderatora