2017-09-17, 16:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
Bardzo fajne te kwiatki z pomponów
Lynn dzięki za info ! Dobrze wiedzieć! Mi najbardziej brakuje zajęć z pierwszej pomocy  może jeszcze coś znajdę albo teraz albo po porodzie  może na sr coś jeszcze będą na ten temat mówić.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Znajdz sobie na fb pierwsza pomoc krakow. Lekarka organizuje co jakiś czas kursy pierwszej pomocy m.in. dla niemowląt i dzieci. Można do niej napisać, kiedy będzie najbliższy kurs, ale nastaw się, że później będzie co chwilę pisać maile do Ciebie, czy Cię zapisać Więc polecam raczej obserwowanie strony na fb. Ponoć kursy są bardzo fajne i nie kosztują dużo (chyba 60 zł). Ja mam zamiar się wybrać, ale po porodzie
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
Mąż czyta fajna książkę :p zbiór felietonów  daje mi do przeczytania fragmenty. Wrzucam fragment z porodówki :
Załącznik 7238546Załącznik 7238551
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Haha Jak byłam w szpitalu to usłyszałam historię, że jakaś rodząca zwyzywała przy partych wszystkich lekarzy od najgorszych, a następnego dnia chodziła i przepraszała
Cytat:
Napisane przez Katka20
pod oknem będzie mój fotel  i na parapecie chyba takie kwiatki pomponowe bo tam słońce ostro daje i żywa roślina może nie przetrwać;]
będzie miś
Literki jakoś mi się niezbyt podobają, może dlatego że są modne i nie lubię mieć tak jak wszyscy  tzn podobają mi się ale nie u mnie;]
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
hahahahahaha  fajne
dziękuję za porady 
|
Ja mam podobnie Nie lubię tego co mają wszyscy, wiec literek mieć nie będę, choć u innych mi się podoba jak wyglądają.
Znalazłaś brązową torbę? W little big shop są 2 brązowe. I jest kod -20% dzisiaj.
Cytat:
Napisane przez Lotso
Dziewczyny pojechalam do szpitala zobaczyc czy wszystko ok.no i jestem na porodowce. Dam znac jakie beda decyzje. Skurcze mam nieregularne.rozwarcie na opuszek.znajac zycie nie urodze hehe
|
Lotso jak zwykle podgrzewasz atmosferę Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka
Mój mąż złożył łóżeczko. Jak umyję je i przygotuję, to Wam pokaże
|
|
|