2008-05-30, 00:42
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Napisane przez tulipanka
Oj, nie? A to... przykre... Diamenty zapewne też nie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
O diamenty nie pytałam, ale tak na rozum (z może raczej rozóm) to węgiel jest czarny, a diementy nie. 
Cytat:
Napisane przez rachela
Rozumiem, że "odmiana allotropowa" to wg niej przekleństwo? 
|
Rachelo, Ty się strzeż! Dziś na forum huragan banów, ani chybi dostaniesz punkty karne za używanie takich wyrażeń. 
Cytat:
Napisane przez miss natasha
jeśli chodzi o magię nowych stanikowych rozmiarów  to serdecznie polecam TEN wątek  chociażby pierwszy post.
im więcej kobiet będzie uświadomionych w kwestii swojego poprawnego rozmiaru, tym lepiej - wreszcie w sklepach zaczną się pokazywać PEŁNE rozmiarówki, a nie tylko 75B
mi wychodzi 60D i praktycznie nie mam szans na kupienie go poza internetem  a naprawdę bardzo chciałabym zobaczyć swój dekolt w dobrze dobranym biustonoszu 
|
Natasho - przeglądałam ten wątek, ale nie dotarłam do wyjaśnienia, jak się ma kształt biustu do sposobu mierzenia.
Sa biusty w kształcie zwisających woreczków i są biusty ignorujące prawa grawitacji. Te pierwsze przy takim samym obwodzie mogą mieć znacznie większa objętość, niż te drugie.
Ma sens to moje wyjaśnienie? 
Ja nie mam szczególnie dużego biustu. Tylko strasznie sterczący. 
Cytat:
Napisane przez martwa papuga
Zaadoptował ten biedny wynalazek, sierotę...  dżizas
Współczuję. Ale też takie nauczycielki to niezła lekcja życia. Z autopsji. 
|
Fizycznie mnie boli, kiedy najpierw tłumaczę mu jak jest dobrze, a potem jak ma pisać, żeby pani się nie czepiała.
Cytat:
Napisane przez olik04
nie patrz na polski rozmiar tylko na brytyjski. Mi brytyjski wyszedł 70F i w polskich firmach ten rozmiar na mnie pasuje. Chociaż i tak wolę 70E bo nie jest tak blisko pachy jak w 70F 
p.s. polecam tę stronkę http://stanikomania.blox.pl/html/131...21.html?361780
na zdjęciach widzimy różnicę
|
Wedle brytyjskiej rozmiarówki mam 65F.
A ja nie mam biustu F!
A swoją drogą trochę to tłumaczy problemy z doborem ochraniacza na piersi.
|
|
|