Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie
Widze ze decyzja podjeta....
Szkoda ze tak szybko, czesc uzytkownikow nie miala szansy sie wypowiedziec.
Jezeli chodzi o Magde to uwazam ze zasluzyla jedynie na bana tymczasowego. Moze i ma czasem sposob wypowiedzi ironiczny Tylko ze ona wypowiadajac te slowa stara sie pomoc uzytkowniczkom w ich problemach. Jesli jakas uzytkowniczka ma problem z TZ (jak w tamtym nieszczesnym watku) i kilka osob jej radzi odejsc, ona daje TZtowi szanse i zyja dlugo i szczesliwie to ok, ale jezeli watek sie ciagnie w nieskonczonosc i non stop dziewczyna ma problem to byloby niehumanitarne glaskac ja po glowce, tak twoj TZ sie zmieni. Kazdy uzytkownik ma prawo do swojego zdania. Jesli uslysze id Magdy ze mam odejsc od TZ to znaczy ze ona by moze tak postapila. Co do tego PW do Lexie to mogla uzyc innych slow, ale uwazam ze po prostu sie bronila. Ja bym wolala zeby bylo tu wiecej takich uzytkownikow jak Magda, niz np ja, ktora zadko kiedy wchodzi na obce watki bo nie mam czasu.
Jesli chodzi o Izaluke to widze ze zostala potraktowana lagodniej, uwazam ze nie powinna w ogole byc ukarana. Poruszyla wazny temat, kontrowersyjny i niewygodny. Jest to jedna z uzytkowniczek ktorej slad widac w prawie kazdym watku, czesto doradza dziewczynom, dzieli sie informacjami i to rzetelnymi np na temat kosmetykow. Jej wypowiedzi sa zawsze bardzo sensowne i duzo wnosza do forum.
Czas edycji: 2008-05-30 o 04:50
|