Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks w trójkącie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-18, 09:51   #4
Nadia75
Przyczajenie

Dot.: Seks w trójkącie

W pełni się z Tobą zgadzam Po ślubie nie miałam żadnych innych mężczyzn i pewnie dlatego te doznania są tak silne. Myślę jednak, że to głównie za sprawą, tego że kocham się z innym mężczyzną na oczach męża jak również to, że jest on o tyle młodszy Przeszło mi nawet przez myśl, żeby spróbować z jeszcze młodszym

Co do samego trójkąta, to przynajmniej na razie nie planujemy wariantu 2K i 1M - ja absolutnie nie mam oporów (robię się coraz bardziej otwarta na tego typu relacje), ale wydaje nam się, że w obecnym wariancie 2M i 1K łatwiej jest uzyskać pełne zaangażowanie i jednoczesne zaspokojenie wszystkich uczestników.

Będę wdzięczna za wszelkie porady dziewczyn, które mają już za sobą takie doświadczenia w seksie z dwoma mężczyznami (jednoczesna penetracja waginalno-analna). Zastanawiam się jak to będzie, jakie pozycje wypróbować na początku, aby wszystko się udało. Wiem, że to nie jest takie proste jak na filmach, dlatego chciałabym się dobrze przygotować. Kolejne spotkanie już niedługo i fajnie by było wejść na kolejny poziom rozkoszy
Nadia75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując