Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątpliwości przed ślubem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-18, 15:15   #15
kalor
Gazela inteligencji

Dot.: Wątpliwości przed ślubem

[1=c6b6756720a205d307becdd e1d052a7f45362f96_64ed273 165c68;77237171]Wiem, że ciężko decyzję podjąć jak do gry wchodzą emocje, my sobie możemy popisać na sucho, a Ty będziesz przeżywać ból i zazwyczaj ja tu ludziom doradzam, żeby naprawiać związek, ale w przypadkach jak twój tego nie proponuję, bo z doświadczenia wiem, że jak osoba jest otwarta na kreowanie innych relacji to znaczy tylko jedno - Ty dla tej osoby nie jesteś "to jest to, z nim/nią chce być do końca życia!", tylko jesteś związkiem na przeczekanie, dopóki lepszy się nie trafi - bo wiele osób woli być w jakimkolwiek związku (kobiety ze strachu przed samotnością, dla mężczyzn częściej motywacją jest po prostu stały seks) niż być bez związku. I oczywiście jak twój partner sobie czasem z kimś "delikatnie" poflirtuje, np. rzuci okiem na ładną dziewczynę i powie że ładna - to to nie jest żaden powód do paniki - Ty też się za przystojnym facetem obejrzysz, ludzki odruch, ale jak facet/kobieta bez problemu przekracza tę granicę fizyczną i nie protestuje - no to cóż, równie dobrze tej granicy nie będzie jak xyz zaprosi do seksu w realu.
Co do zdjęć/takiego flirtu na internet to mam zdanie podzielone - bo sama mam jakieś zdjęcia exów i nie dlatego, że tęsknię (do żadnego bym w życiu nie wróciła) tylko dlatego, że to chwile z mojego życia, duża część mojego życia i ani tego nie żałuję, ani tego nie chcę wymazywać, a myślę, że na starość fajnie będzie wrócić do takich szczegółów z młodości - jako nastolatka poniszczyłam kiedyś jakieś zdjęcia i później żałowałam. No a takie flirciki przez neta - niektórzy faceci/kobiety to tacy erotomani-gawędziarze, nic nigdy nie zrobią, ale lubią pogawędzić - i mi by to osobiście nie przeszkadzało, tak długo jakby to było bez żadnych stałych kontaktów/wymiany zdjęć itp. No ale twój facet to chyba nie tylko lubi pogawędzić, zresztą pewnie po to była ta cała przerwa w waszym związku... więc tu bym się już nie zastanawiała.[/QUOTE]

Masz NAGIE zdjęcia eksow? Tu była mowa o nagich... Ja z szacunku do eksow takie zdjęcia usunęłam, miałam zgodę na oglądanie gdy byliśmy razem, ale jak zerwaliśmy, to moim zdaniem zgoda została automatycznie cofnięta.

Nie masz nic przeciwko flircikom, Ok, ale tez nie masz nic przeciwko, jak twój facet pisze do eks, ze bardzo chciałby z nią uprawiać seks?