Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-18, 18:06   #345
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez celeska Pokaż wiadomość
Rosario trzymam kciuki za suknie. Mam ślub tydzień przed Tobą i dziś troche się stresuje, że nie dam rady. Też dlatego nie chce iśc do kosmetyczki bo wiecie zawsze jak jestem w jakimś salonie i jest zamieszanie ruch to sie stresuje tym. Nie lubie rozmawiać przy takich czynnościach. Nie lubie jak ktoś coś robi z moim ciałem czuje dyskomfort. Dziwne nie? A jak będę wypytywana o ślub to się wkurzę i rozpłaczę. Wiem, jestem jak dziecko
Dzięki Ale u kosmetyczki za bardzo mówić nie możesz Może dasz radę
Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Krasulka, ja kupiłam taką ultra lekką kurtkę w tk max, no ale tam wiadomo, różnie się trafia. W lidlu też były dopiero co

Dzwoniła dziewczyna od sukni, chce mierzyć jak najszybciej
Oooo super !! Czekamy na info, że suknia się sprzedała
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Od jakiej ceny zaczynacie sprzedaż sukni? 50%?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tą używkę co kupiłam sprzedaje za tą samą cenę co kupiłam. A moją mam zamiar sprzedać za połowę ceny, i dorzucę do tego dwa welony, ozdobę do włosów i może kolczyki

Ja już po przymiarce, zdjęć nie ma bo nic nowego nie ma uszyli nową koszulkę pod suknie, którą trzeba zmniejszyć w rękawach, Pani zaznaczyła szpilkami w których miejscach ma być koronka i ile jeszcze tiulu podciąć [emoji14] Ostatnia przymiarka 2 października i wtedy suknia idzie do czyszczenia i do mnie i mam do tego piękny welon ale moja mama boski fotograf zdjęcia nie zrobiła Ale mówię Wam ! Welon cudny z kryształkami

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora