Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostre moderowanie forum Intymnie
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 13:07   #222
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Ale nawet nie chodzi (przynajmniej mnie) o bany, tylko - o to, że bany są stałe.
I prawdopodobnie będzie ich więcej. Agnieszka wróci ze spotkań, zaczniemy dalszą analizę działalności "grupek watahowych".

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
tak.... jakos nie chce mi sie wierzyc w taka nieomylnosc i niestronniczosc ludzka....
Cytat:
Napisane przez Bebe_Lilly Pokaż wiadomość
wychodzi na to ze modzi sa nietykalni...cóż...bedzie my teraz zyli hasłem..."Twój Mod Twoim Bogiem"??
Cytat:
może mam może nie ma...poinformuje o tej pracy itp a za dwa dni dostane ostrzeżenie bo sie moja wypowiedz nie spodobała...ehhhhh polityka...
Cytat:
co zakładam to zakładam...widze co sie dzieje...
Cytat:
ołłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeee...tak tak dowody...a pytac moda o cos to on Ci odpowie: Bo tak...pfff to ja tez taka bede a co mi tam...
Cytat:
wiem i widze co sie dzieje...wystraczy bywac na wizazu...
Bebe_Lilly i martinka_m
Uważam te wypowiedzi za skrajnie aroganckie, ocenę pracy moderatorów za niesprawiedliwą i krzywdzącą. Jeśli spotkam się z tym w następnych wypowiedziach, poznacie wizaz.pl od pomarańczowej strony.

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Znaczy tego porządkowania obecnego.
Nie, to nie koniec.

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
chciałam zadać to samo pytanie? czy polemika z modem na forum wchodzi w gre czy nie?
Jeśli dotyczy tematu - tak, wchodzi w grę, bo moderator to funkcja dodatkowa, dziewczyny są normalnymi użytkowniczkami i mogą dyskutować.

Natomiast podważanie ich decyzji i ocenianie pracy jako moderatorów - patrz regulamin. Pamiętaj, że moderator jest nieomylny, dopóki mu się nie udowodni, że jest inaczej...

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora