Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-30, 14:23   #255
emfaza1989
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

Na rocznicę dałam mojemu TŻ album naszego związku... Są tam nasze zdjęcia, cytaty, kalendarium naszego związku, bilety PKP, z kina, nawet etykietki z drinków, które kupiliśmy x) różne drobiazgi, a najfajniejsze to chyba 4 strony A4 kocham Cię za... i wymienione drobnym drukiem, jego zalety w kolejności alfabetycznej, moje też pisane jego ręką... dużo dużo rzeczy. Pracowałam nad tym ponad 3 miesiące, i opłacało się wszystko dopracowane i dopięte na ostatni guzik

Z kolei na ostatnie urodziny zrobiłam mojemu TŻ niespodziankę, jakiej się nie spodziewał - przez 3,4 miesiące codziennie odkładałam pewną sumę, żeby potem na koniec kupić mu wymażony drogi perfum chciałam mu udowodnić, że UMIEM OSZCZĘDZAĆ ponadto przystroiłam pokój granatowymi balonami sztuk 20 (20. urodziny), a na wielkiej okrągłej tacy poukładałam różne słodkości, orzeszki, chipsy itd. do tego był jeszcze tort ze świeczkami zabrałam go jeszcze na pizzę i kąpiel w basenach solankowych i jacuzzi :P nieźle, co? musiałybyście widzieć jego minę w końcu 20 lat jest takie magiczne