2008-05-30, 13:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie
a ja sobie mysle ze tak: jesli moderatorzy uznali, ze bany sa konieczne, to ok. Ale to trzeba poprzec dowodami. A nie "przeszukaj sobie watek, poszukaj itd...". Wydaje mi sie, ze - jesli jeszcze takowej nie ma - wypadaloby zrobic cos a'la taka tablice ogloszen, zebysmy moze nie tyle co sie wyklocaly o kazda wypowiedz, zeby tylko modzi mogli ja edytowac, ale zeby wszystko bylo uzasadnione czarno na bialym, np:
Calkiem-Spoko zasluzyla sobie na bana nastepujacymi wypowiedziami. Czeska - takimi... itd. Zebysmy byly swiadomi raz - za co one to bany konkretnie dostaly, a dwa, czego niei robic, zeby bana nie dostac.
ja osobiscie uwazam, ze teraz to jest taka troszke czystka na sile i demonstracja wladzy. Niekoniecznie w odpowiednim momencie, chociaz rozumiem o co chodzi, mnie tez to kiedys ruszylo i zalozylam watek o wybitnie zlosliwych wizazankach czy jakos tak. Wydaje mi sie, ze modzi po prostu nie reagowali systematycznie, tylko teraz sie wzieli ostro do roboty i banuja z gory na doljak leci. To tez nie tedy droga... W koncu jak zbanuja te co bardziej kontrowersyjne uzytkowniczki (ja osobiscie uwielbiam czytac wypowiedzi Czeski ) to na tym forum bedzie po prostu nudno, wszyscy beda grzeczniiusi i powoli liczba uzytkowniczek zacznie spadac. A wiadomo - nie ma forumowiczek, modzi tez niepotrzebni
i jeszcze raz prosze - wydaje mi sie, ze powinno sie zrobic liste co kto jak i za co konkretnie. To nie bedzie niepotrzebnych dyskusji.
|
|
|