2017-09-19, 08:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 3
Witam się w nowym wątku 
Co do biustonoszy to ja też mam upatrzone - też Gaia, Gorsenia i Lupoline - bardzo mi się podobają i plan mam taki, że kiedy laktacja się ustabilizuje, to tam sobie coś wybiorę bo rozmiarówki mają niezłe. Z tymi sieciówkowymi mam problem z obwodami - jak jest duża miska to obwód 80. A takim to ja się mogę dwa razy owinąć Przed ciążą nosiłam obwód 65, teraz ciut więcej mam ale i tak 70 to jest max.
Wiecie co...Wczoraj się przeraziłam stając na wadze i lekarza - wychodzi na to, że mam już prawie 20 kg na plusie! To jest dramat Ale sprawdza się to, co czytałam na początku ciąży - więcej tyją kobiety, które przed ciążą mają niedowagę, te po 30-stce i te, które rzuciły palenie ze względu na ciążę - czyli wszystko, co mnie dotyczy 
Co prawda wszyscy mi mówią, że tak ładnie w ciąży wyglądam, też mi się zresztą wydaje, że ten brzuch wcale nie jest taki wielki (choć ostatnio z dnia na dzień jakoś tak coraz ciężej mi się robi...) i jakoś za bardzo nie widzę tych kilogramów (może dzięki temu, że jestem wysoką....?). Ale kurde gdzieś są i liczba pokazana przez wagę zdziwiła mnie mocno! Cóż...jak się za przeproszeniem żarło na potęgę na poczatku ciąży to tak jest [emoji14]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|