2017-09-19, 10:10
|
|
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Cytat:
Napisane przez Linka25
Ja tez na razie odpuszczam ten zabieg.
Nie mogę poradzic sobie z cerą. Tradzik  W srode ide do dermatologa.
Pilnuje diety, zero slodyczy, alkoholu, biorę probiotyki, stosuje leki przepisane przez dermatologa, nic nie pomaga.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez Kusum
Chyba taki sezon. Ja też mam na twarzy armagedon  Wracam do kwasów.
|
Cytat:
Napisane przez Persefona_12
A mi nawet kwasy nie pomagają, tzn na zaskorniki tak ale pojawiły mi się hormonalne na szyi i brodzie a na to już nic nie pomaga tylko czekam aż się uspokoi. I chyba stres dokłada swoje.
W sumie zadowolona jestem z serum Bielendy zielona herbata bez zielonej herbaty  Myślę, że działanie podobne do zielonego Mezo serum. Tylko butelka mniejsza
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja mam nawet ładną cerę teraz, od urlopu nie szaleje, wróciłam do serum Bielendy z kwasem migdałowym, tego zielonego, po długiej, ok. półrocznej przerwie i znów je bardzo lubię, znów działa tak, jak za pierwszą butelką. Warto robić od niego przerwy, ja akurat stosowałam zamiast niego tamto serum neuro z kwasem glikolowym i wit.C.
Właśnie mierzę Stoneskirts i chyba jestem zachwycona, super kolory, super materiał (choć to się dopiero okaże w praniu), cieplutkie, milutkie i naprawdę świetnie skrojone Takie jak na modelkach, a falbanki na bluzach bardzo ładnie się układają, rękawy też ok, chociaż w płaszczobluzie są nieco krótsze, na szczęście nie są zbyt krótkie. Jeśli chodzi o rozmiar, to jeśli macie dylemat czy wziąć mniejszy czy większy, to spokojnie wejdziecie w mniejszy , chyba, że lubicie luźniejsze rzeczy, mniej podkreślające sylwetkę lub macie np. bardzo duży biust. Ciuchy warte wyższej ceny, może nie dałabym za nie ceny regularnej, ale dla mnie już 100 zł za bluzę to nie mało. Jak ktoś jest zainteresowany, to mogę podać wymiary w cm dla rozmiaru M i L.