Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-19, 09:11   #3702
Maartikrk
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Cytat:
Napisane przez dziewoja Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny.
Odebrałam wynik ze szpitala na obecność paciorkowca i niestety jest dodani. Bardzo się zmartwiłam, niby podają antybiotyk przed porodem ale minimum 4 h przed. Boję, się że akcja porodowa mnie zaskoczy i nie zdążą mi go podać na czas. Boję się, że odejdą mi wody w domu a do szpitala mam prawie godzinę drogi i co wtedy?

W dodatku wczoraj czułam ból w okolicach intymnych, podczas kąpieli wieczorem wyczułam guza który mnie bardzo boli, naczytałam się o żylakach sromu i jestem podłamana kompletnie. Wizyta u gin dopiero za tydzień. Jeszcze o 15 jak brałam prysznic nie miałam, wyszło pod wieczór.

Nic się nie martw. W kwestii gbs wtedy jeśli będzie za późno na podanie Ci antybiotyku to wtedy podawane jest coś dziecku nie ma się co martwić, przecież są sytuacje ze kobiety przyjeżdzają z wcześniakami oraz właśnie w sytuacji ze jest za późno żeby podać mamie antybiotyk. Co do guzka może to być efekt po goleniu . Nie martw się na zapas. Podczas wizyty podpytaj lekarza na pewno Ci powie co i jak.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora